Păi citește-ți propria întrebare și poate vei primi câteva indicii...
Cine ar vrea să se încurce cu o persoană care amenință că se sinucide dacă este lăsată cu "seen", abuzează de alcool și are crize existențiale zilnice?
Mergi la medic. Este spre binele tau. Cativa ani ai sa suferi, dar dup-aia te recuperezi.
Munca cinstită smerește!, omul!, iar la unui asta lipsește, cu desăvârșire!
în cazul tău îți trebuie un bărbat, asta este suferința multor oamenii, ce nau altă ocupație și grija, la ziua de mâine, și al altor responsabilități! Reale și Adevărate!, cum ar fi facturile, plățile necesare! în viața reală, nu o spun nici cu aroganță nici cu răutate chiar empatizez!
Este mult, îți mai repete o dată, este mult mai rău să mori conștient în fiecare zi, decât o singură dată, Doamne Dumnezeule ferește să nu iei o astfel de decizie niciodată în viața ta, dar moartea să nu ai impresia "câi loc de rai" sau "liniște" nu te minți! și nici prosti! Adunăți mințile rămâi om, și nu lua decizi ce-ți va face un rău!, ce-ți va părea rău de tot!
Tu crezi că ceilalți avem o viață "roz"? minunată? toate merg "ca pe blat"? Nu ai habar câte sacrificii câte nopți de muncă reală cu orele necesită o viață normală decentă între oamenii! nu dezumanizați plini de ei! fără nicio demnitate! Apropiete! De Dumnezeu și Hristos! îți garantez că nu vei avea absolut nimic de pierdut! Dar dacă nu apelezi la Dumnezeu și Hristos și faci pe deșteptul, deșteapta și ai impresia că poți conduce lumea, e grav!
M-am uitat la întrebările tale de aceia mi-am permis și îmi asum ce ți-am zis, câți trebuie un bărbat!
Imi pare rau pentru instabilitatea emotionala in care te afli.
Ai spus ca ti-ai dori sa fii inteleasa, insa barbatii nu pot intelege femeile. Este peste puterile noastre.
Pare ca prioritizezi prea mult partea aceasta de a marca goluri la poarta adversara. Spus mai indirect.
Pe celelalte aspecte ale vietii este totul in regula? Familie, prieteni, sanatate, studii, hobby-uri?
"Dar dacă nu apelezi la Dumnezeu și Hristos"
De ce trebuie la amândoi? Doar la Hristos nu fi de ajuns?
Tatăl! Fiul! și duhul sfânt! Amin.
Nu-i putem sub evalua! Nu avem voi săi sepărm în funcție de nevoile noastre! Sau! după cum considerăm noi "după mintea noastră luminată! "Inteligența noastră"! O putem evalua, dar Tatăl! fiul! și Duhul! sfânt, nu avem voie săi considerăm pe unul și celălalt "mai de folos" în funcție de cât am avea noi nevoie!
Ai aici câteva zeci de intervenții pe aceeași temă, nu ajung?
https://www.tpu.ro/......esc-si-eu/
Păi și dacă doresc să mă descarc aici și să spun tot ce am pe suflet, care ar fi problema, că nu înțeleg...Pot fi si 1000 de întrebări pe chestia asta, este contul meu si intreb de cate ori doresc, cand nu ma simt bine. Nu cred că am deranjat pe nimeni personal. E durerea si frustrarea mea. Că sunt încăpățânată, e partea a doua.
Pentru o persoană ca mine, nu ajung. De ce atâta răutate?
Si medicii ce poate sa faca? Imi spun ca n-am nimic, mai ales fizic.
Mda, dar sincer, m-am saturat sa mai sufar încontinuu. Câțiva ani nici nu cred ca o sa mai rezist eu, ca oi fi găsită poate moarta in casa.
Săte ajute Dumnezeul să-ți găsești un băiat, după inima și sufletul tău, FatimaS! și să vă înțelegeți, exactă după inima, intenția și sufletul tău. Amin.
Studiile sunt finalizate;
Prieteni nu prea am mai deloc, mai ales din oraș/localitate;
Hobby-uri am, mai mult gătitul, dar nici acela nu îmi aduce plăcere, de multe ori.
Sănătate, nu știu. Aici nu-ti pot răspunde...
Eh, mai sunt si barbati înțelegători, numai ca eu nu ii gasesc si ma oftica asta. In 3 ani de zile, de cand sunt abordată cu mesaje de la diferiți "bărbați", nu am gasit pe cineva care sa dorească ceva stabil si serios, numai bataia lor de joc am fost. Doar pentru ca mi-am dorit iubire din partea unui barbat inca de mic copil (de la asa-zisul "tată" nu am avut-o niciodată)? O iau razna asa. Parca-s blestemata sa nu am parte de iubire.
Daca voiai sa termini "contractul" cu viata, nu ne scriai aici asta.
Revenind la baieti, nu mai pune botul la tot ce spun niste straini, pur si simplu pune niste criterii pe posibilul iubit si vezi care mai ramane dinainte sa te deschizi lui.
Si la job, aici depinde de abilitatile tale si ce job incerci sa te integrezi, incearca ceva mai usor intre timp pana intri in cariera unde chiar ti-o doresti,
La cuvântul "răutate" m-am referit ca tot nu va convine unora ca pun "acelasi tip de intrebari", de parca as fi dat in cap cuiva personal si "deranjez".
Pai daca eu vreau sa vorbesc si sa fiu auzita si ascultata obsesiv, ce e gresit? Asta sunt eu. Nu am cu cine sa vorbesc, am fost mereu respinsa in viata reala.
Cu prima faza sunt de acord si conștientizez un pic ca nu e ok, dar daca asa sunt eu, ce sa fac? Urla hormonii, durerea si atenția-n mine. Asta sunt eu. Ma doare si punct. Vreau sa fiu o voce cat mai des auzita peste tot unde sunt, pentru ca strigatul meu e de "ajutor", cjiar si de 1000 de ori. Încăpățânată sunt, da. Dar asta sunt eu. Cineva cand a pus pe aici intrebari repetate de aceeasi situație, eu nu m-am legat de persoana aia, am lăsat-o in pace.
Esther100 întreabă: