| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Parintii mei nul agreaza p pr meu spun ca e scandalagiu si asa mai departe...acu cateva zile a avut un scandal cu unii sau batut si mau intrebat parintii ca ce s-a intamplat si le-am spus iar tata(vitreg) a zis ca el pleaca de acasa ca nu mai sta si chestii din astea... mie putin imi pasa ca pleaca el ca e tata vitreg dar mama imi scoate ochii...DESPARTETE DE ALA CA MA CERT IO CU FLORIN DIN CAUZA TA...DESPARTETE DE EL CA PLEACA FLORIN DE ACASA...mai da pana la urma ma doare uneva de el ducasa draq asa cum mi-a zis si ea ca nu se desparte da taicamiu vitreg din cauza mea nici eu nu vreau sa ma desp d pr meu din cauza lor si le-am spus asta si le-am spus ca pot sa nu ma considere copilu lor ca mie mie tot una... ce sa fac? nu vreau sa ma desp de pr meu orice s-ar intampla ca el tine la mine, na intelege si ne intelegem super bine nu e asa cum zice lumeasadsadsadsaddaca as putea as baga "divort" de parintii mei dar am dabea 16 ani...

Răspuns Câştigător
| leluc a răspuns:

Nu vad de ce parintii tai au o problema cu prietenul tau. Doar nu sta cu voi in casa. Parerea mea e sa zici ca ei, dar sa faci ca tine (bineinteles, presupunand ca vei face lucrurile cu cap). Poti sa eviti contactul prietenului tau cu parintii tai.
Cat despre tatal tau vitreg, ar trebui sa te gandesti mai bine la mama ta. Cu cat inainteaza mai mult in varsta, cu atat ii este mai greu sa gaseasca un barbat care sa o vrea si sa o multumeasca, deci pentru ea nu e usor sa schimbe barbatii. Mai ales daca e casatorita cu el (pentru ca am vazut ca-i spui tata vitreg), ar trebui sa fii mai toleranta, sa-ti tii viata privata departe de ochii/auzul lor si sa incerci sa iti mentii relatiile cu ei la un nivel decent.
Cat despre 'divortul' de parinti, nici sa nu te gandesti la asta. I-ai rupe inima mamei tale, sa nu mai mentionez cat de greu ti-ar fi sa te descurci singura. Eu am 23 de ani si banii mei si mi-ar fi de multe ori greu fara parinti.

6 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Buna, parerea mea este ca in ciuda faptului ca parintii tai nu sint de acord cu prietenul tau, in mare parte au dreptate din moment ce el face chestii din astea se cearta, se bate si pui raul inainte daca fereasca Dzeu face o astfel de chestie si pateste ceva tu ce vei face atunci? cit despre tatal tau actual nu conteaza ca este vitreg important ca iti vrea binele, incearca sa aplanezi lucrurile vb cu prietenul tau sa se potoleasca, crezi ca astfel de situatii sint placute? Sincer tu ai vrea ca el sa pateasca ceva? Iar chestia cu divortul de parinti suna cam urat, in ciuda faptului ca inca ai 16 ani, nu prea poti sa faci ceea ce vrei tu, daca ai tai iti zic sa pleci unde vei merge? Nu iti zic sa te desparti de prietenul tau dar ceea ce trebuie sa faci este sa vb cu el si sa incerce sa-si tina gura si sa se linisteasca asa nimeni nu va suferi.Bafta si incearca sa gindesti cit mai corect.

| LittleZyzy a răspuns:

Esti micuta inca pentru a putea avea o viata fara parinti si in special a mamei tale.Acum gandesti asa pentru ca il iubesti pe baiatul respectiv si nu mai vezi altceva nimic in jurul tau, pentru tine exista doar el, asa sunt toate fetele cand se indragostesc prima data. Dar gandeste-te cum ar fi sa "bagi divort" de parintii tai, unde o sa traiesti? Crezi ca esti pregatita la 16 ani sa stai cu prietenul tau? Sa te mariti? Sunt multe lucruri care trebuiesc luate in considerare.Incearca sa stai si cu mama ta, si cu iubitul tau, fa-o sa inteleaga si sa accepte.Baftawinking

| Marius20 a răspuns:

Esti mult prea tanara si atat de naiva, asculta-ti aproapele (adica pe mama ta). Am avut si eu o intamplare de genul si am rezolvat-o logic, despartindu-ma de prietena de atunci pentru a nu provoca scandaluri inutile in familia mea. Asa ca eu iti spun sincer, esti prea mica si nu stii sa faci diferenta intre prieten si familie. Crede-ma familia este cel mai important "lucru" in viata, nu merita sa te "divortezi" cum spui tu, de ea.

| Marius20 a răspuns:

@ leluc : spui atat de frumos dar foarte inutil, nu ai cum sa tii o relatie cand fata asta de 16 ani, nu se gandeste la mama ei. Si uite asa vedem stirile de la ora 17, cu fete fugite de acasa pe o "dragoste oarba"... sau mai rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil se gandesc sa nu te implice prietenul tau in vreun scandal si pe tine. poate stie tatal vitreg ceva despre prietenul tau si nu te vrea in compania lui ca sa te protejeze. cred ca ai putea sa vorbesti cu prietenul tau, sa il rogi sa se mai potoleasca pentru ca parintii tai sa poata avea incredere in el si sa nu te mai certe. pe de alta parte trebuie sa intelegi ca florin munceste si aduce bani in casa si pentru tine, deci este un om bun; apoi, o iubeste pe mama ta si mama ta pe el. asa cum vrei tu sa fi fericita si mama ta vrea. ajut-o si tu putin fiind mai blanda, vorbind cu prietenul tau, respectandu-l mai mult pe florin. ti-ar placea sa o vezi pe mama ta singura si trista? are si ea sentimente pentru florin ca si tine pentru prietenul tau. nu uita de solidaritatea feminina chiar daca santeti mama si fiica. cu atat mai mult! tine minte, cand te vei maturiza singura prietena adevarata va fi mama, cind te vei marita si vei avea copii, singurul ajutor va fi de la mama, cind vei avea necazuri in viata sau cu sotul singura sfatuitoare onesta va fi mama. faceti pace in familie, lasa si tu ceva, si poti apoi sa le ceri si tu lor sa fie mai ingaduitori. si important este ca si prietenul tau sa fie mai intelept daca te iubeste si vrea sa nu ai probleme in familie. succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Misto