Cauta-ti alt sot!
Cand nu-i bun la pat, nu te satisface deloc, te mai si cearta, loveste, pedepseste, atunci de ce naiba-l mai tii?
Și eu trec din păcate prin asta, eu sunt mai caldă, mă duc la el să l iau în brațe, să l pup, el stă toată ziua pe telefon… când ne-am cunoscut mă tot duceam la el, el îmi spunea "da te mai încolo". Plângeam și încă plâng din cauza asta, nu ai ce să îi faci unui om rece, așa e el, și nu e la tine problema. Eu sunt intr i relație de un an, mă tot gândesc să mă despart, sunt logodită, cauza e fix și problema pe care tu o ai, răceala bărbaților…. discuta cu el, spune i ca ți ar plăcea să fiți mai apropiați, spune-i tot ce tu ai nevoie… poate la tine funcționează și se schimbă, ca la mine nu a mers…. totuși cred ca e prostesc sa cerșești iubire, despărțirea cred ca e o varianta mai buna, și e mega nasol ca o femei sa fie mai afectuoasă decât invers, moare toată dragostea când femeia iubește și doar ea iubește. Există oameni reci și nu ai ce să schimbi la mulți din ei. Foarte multe femei am văzut ca trec prin asta, credeam înainte să am i relație ca femeile resping bărbații intim și toate alea, dar e invers, bărbații sunt mai reci și resping intimitatea cu pretextul "sunt obosit"
Credeți ca în general toți bărbații sunt așa? El zice ca asa sunt bărbații. Ca femeile sunt mai sentimentale. I-am spus și eu ce am nevoie, clar, dar el e mai rece, poate nu a văzut exemplul la părinții lui.
Nu, nu sunt toți așa, doar ca i am nimerit noi pe cei nepotriviți, poți accepta să stai cu el însă n ai sa vezi prea multe schimbări, cred ca tine de caracter și de ce a văzut în familie….eu la logodnicul meu n am văzut schimbări și sufăr )) am o prietenă căreia soțul ei stă pe jocuri video tot weekendul… și aia suferă….de 10 ani se tot ceartă cu el să lase jocurile alea și tot nu le lasă. Nu prea cred în schimbare. Mai e o vorbă " decât să schimbi bărbatul mai bine schimbă bărbatul, cu altul
))"