anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Povestea mea cu Adina – ce s-a întâmplat între noi și de ce am suferit

Pe 29 decembrie 2021,
Adina mi-a scris pe YouTube să facem un grup pe Discord sau să îmi iau Discord. Eu eram timid atunci, nu prea voiam să intru în grup, pentru că eram mai retras, mai ales că am dizabilități și nu mă simțeam confortabil să mă deschid foarte repede cu oamenii. Totuși, am acceptat și am intrat în grup. Erau acolo Adina și un prieten comun de al nostru, un fost prieten, cu care mă înțelegeam mai puțin.

Eu am 22 de ani și sunt DJ, știu fiecare notă muzicală după sunet, și atunci începusem să fac remix-uri și să învăț foarte mult despre muzică. În noiembrie 2021 am început să mă dedic remix-urilor, iar Adina era printre oamenii cu care vorbeam în grup.

Într-o zi, am mers la baie să îmi fac baie, dar nu le-am spus nimic despre dizabilitatea mea, pentru că îmi era rușine să vorbesc despre asta. Când m-am întors din baie, Adina și prietenul comun au început să facă crize, să zică că eu m-am dus să vorbesc cu alt prieten de al meu, ca și cum ar fi fost o problemă să vorbesc cu alții. Nu înțelegeam de ce era așa o problemă, de ce nu aveam voie să vorbesc cu alți oameni sau să am prieteni în afara lor. Adina a început să fie agresivă verbal, a spus că îi vine să mă strângă de gât. Eu aveam 18 ani atunci, ea 16. M-am simțit foarte rănit și nedreptățit.

Eu nu glumeam cu emoji-urile de atunci, chiar eram supărat și aveam nevoie să transmit asta, nu era ceva făcut în glumă. Emoțiile mele erau reale și durerea mare. Când am folosit emoji-uri de plâns, nu era o glumă, ci o încercare de a arăta cât de rău mă simțeam. Dar ea nu a înțeles asta și a continuat să mă respingă și să mă trateze urât.

Am fost chemat în apel de grup pentru aproximativ 4 ore, în care s-au făcut multe reproșuri și tensiuni. Prietenul comun și Adina se certau cu alți prieteni, iar eu am încercat să rămân acolo și să fiu de ajutor, dar m-am simțit tot mai neînțeles și exclus.

În 2022, Adina mi-a tot spus povești ciudate, că un alt băiat le-ar fi umblat cu un virus în tableta surorii ei mici și că ar avea poze nud cu ea. Sora ei avea doar 5 ani, deci era ceva imposibil și de necrezut, dar ea mă tot băga în astfel de discuții ca și cum aș fi fost responsabil să o ajut să se protejeze. Eu i-am spus să își ia VPN, antivirus, să dea restart la internet, să aibă grijă de securitatea ei, dar ea continua să mă tragă în astfel de drame fără sens.

În aprilie 2022, mi-a cerut contul de Instagram sau mi l-a cerut pe al ei, iar eu i l-am dat, crezând că putem fi prieteni. În aceeași perioadă, pe 17-18 aprilie, m-a blocat fără să îmi spună motivul, iar când am întrebat, a zis că verisoara ei de 11 ani a pus-o să mă deblocheze pe grup, dar verisoara ei mă ura și mă insulta tot timpul.

Pe 24 aprilie, iar m-a blocat și a spus că i-a fost spart contul de Instagram, dar eu am aflat de la un prieten comun că de fapt nu a fost spart, ci contul a fost doar șters sau blocat intenționat. A revenit pe 2 mai și a început să vorbească iar cu mine pe YouTube.

În iulie 2022, am aflat că ea mă place, dar spunea că nu poate fi cu mine din cauza distanței. Eu nu consideram că distanța ar fi fost o problemă, mai ales că petreceam mult timp împreună pe internet, jucând Avakin Life, unde eram aproape „frați" virtuali.

Totuși, ea începea să devină tot mai rece și să mă certe pentru lucruri mici, să mă dea afară din casa virtuală de pe joc, iar eu sufeream foarte mult.

Pe 31 iulie 2022, am fost într-un live pe YouTube și am scris câteva mesaje către ea, dar ea nu mi-a răspuns și vorbea cu alt băiat. M-am simțit exclus și rănit. A doua zi i-am spus ce simt, am încercat să repar lucrurile, dar ea făcea crize și spunea că nu mai vrea prieteni, că nu mai dorește nimic.

În august, revenise un prieten al ei care nu mă suporta și care spunea că eu am distrus prietenia lor, deși eu nu făcusem nimic greșit. Adina spunea că o să fie cu mine, dar să nu știe el, iar eu am ajuns să spun că nu mai am lacrimi să plâng din cauza suferinței pe care o trăiam.

În septembrie și octombrie, am vorbit din ce în ce mai puțin, pentru că ea devenea tot mai rece și distantă. Eu îi făceam versuri și încercam să o apropii, dar ea spunea că vorbește cu alt băiat și că nu am voie să vorbesc cu băieți, ceea ce nu era corect.

Pe 19 octombrie, am avut o ceartă în grup și ea a zis să fim doar prieteni, dar eu simțeam că relația noastră s-a schimbat definitiv.

Pe 22 octombrie, mi-a spus că problema e la ea, că eu sunt un băiat perfect și că multe fete vor să fie cu mine, dar ea nu poate.

Pe 23 octombrie, eram foarte supărat și am spus că vreau să mă omor. Pe 24 octombrie, m-a blocat iar, dar am făcut alt cont și am reușit să vorbim. Ea mi-a spus că are nevoie de timp să treacă peste ceva, iar eu eram dispus să o aștept pentru că o iubeam.

Însă în tot acest timp, verisoara ei mică mă insulta foarte tare și mă făcea să mă simt rău, iar Adina spunea că nu mă mai vrea în viața ei și că nu m-a iubit niciodată.

Am încercat să înțeleg și să iert toate astea, dar a fost greu pentru că mă simțeam tot timpul rănit și respins.

De ce cred eu că a făcut toate astea?

Cred că Adina a fost foarte confuză, cu momente în care era caldă și momente în care era rece și dură. Probabil avea probleme personale, poate frici, nesiguranțe sau alte lucruri pe care nu mi le-a spus. A folosit blocările, respingerile și manipularea emoțională ca să mă țină aproape, dar și ca să își protejeze propriile frici.

Pentru mine a fost foarte greu să înțeleg de ce mă trata așa, mai ales când eu am fost sincer și am ținut la ea din tot sufletul.

Cum mă simt acum

Am trecut prin multe și am învățat să mă protejez mai bine. Am o iubită cu care mă înțeleg bine și o familie virtuală pe Avakin Life. Am canale de YouTube cu mii de abonați și mă simt mai puternic.

Am învățat că unele relații pot fi dureroase, dar fiecare experiență te ajută să crești. Octombrie - Decembrie 2022: Finalul unei povești complicate

După ce pe 24 octombrie m-a blocat iar și am făcut alt cont ca să pot să vorbim, Adina mi-a spus că are nevoie de timp să treacă peste ceva greu din viața ei. Am fost dispus să o aștept, pentru că o iubeam și speram că vom reuși să fim bine.

Dar, în realitate, situația s-a tot complicat. În acea perioadă, verisoara ei mică nu înceta să mă insulte și să spună lucruri urâte despre mine, ceea ce mă afecta foarte mult. Adina nu lua o poziție clară în această situație, iar eu mă simțeam mereu prins între ura acelei fetițe și dorința mea de a fi aproape de ea.

Tot în noiembrie, Adina devenea tot mai distantă. Răspundea rar la mesaje, părea că evită orice discuție serioasă. În ciuda asta, eu tot îi scriam versuri, îi arătam cât de mult țin la ea, cât de mult îmi pasă, dar ea nu răspundea la sentimentele mele. Simțeam că mă respinge, că nu mai există niciun viitor pentru noi, dar încă speram.

În decembrie, lucrurile au ajuns la un punct în care am înțeles că relația noastră nu mai poate continua. Adina a spus clar că nu mă mai vrea în viața ei, că nu mă iubește și că nu pot să insist. M-a durut enorm, pentru că eu am investit mult suflet și timp în noi, iar acum totul părea un zid rece.

M-am simțit trădat și singur, dar am început să accept că trebuie să merg mai departe. Am încercat să îmi reconstruiesc viața, să mă concentrez pe pasiunea mea pentru muzică și pe oamenii care chiar mă apreciază.

Deși a fost o perioadă foarte grea, am învățat că uneori dragostea nu este suficientă dacă nu e respect și înțelegere reciprocă. Nu poți să ții o relație doar cu speranțe și promisiuni când celălalt este indecis și te rănește.

Reflectând la tot ce s-a întâmplat

Această experiență cu Adina mi-a arătat cât de important este să fii sincer cu tine însuți și să nu accepți să fii tratat rău, chiar dacă iubești pe cineva. Am învățat să îmi pun limite și să nu mai tolerez comportamente care mă fac să mă simt prost.

Durerea prin care am trecut m-a făcut mai puternic și mai conștient de ce merit cu adevărat într-o relație: respect, încredere și iubire adevărată, nu jocuri și suferință. Pentru că pe ea o cheamă Adina, și când am intrat în contul ei de Instagram am văzut că posta poze, m-am simțit bucuros, eram fericit. Am făcut alt cont, i-am scris și am început să vorbim din nou. Ea mi-a zis să îi ascult pe prietenii comuni, pentru că unul dintre ei îmi spunea să nu mai plâng după ea. Dar ea mă tot respingea și mi-a spus că are nevoie de câteva luni să treacă peste ceva, nu știu ce anume, și eu am înțeles asta. Eram dispus să aștept pentru că o iubeam, nu eram stresat pentru ea, o lăsam să facă ce dorește.

Fix atunci, se apropia ziua ei de naștere, pe 24 octombrie. I-am spus „La mulți ani!" și „La mulți ani!" din suflet. Dar în acea zi, pe 24 octombrie, m-a blocat pe Instagram. Am făcut alt cont, mi-a acceptat cererea, am vorbit, am întrebat-o dacă m-a blocat pe primul cont și mi-a spus că nu. Am continuat să vorbim, dar verisoara ei mică mă tot înjura, făcând injurii grave la adresa familiei mele. Eu nu spuneam nimic din rușine. Totuși, îmi plăcea și pe verisoara ei mai mare.

Verisoara ei mică îmi spunea că Adina nu mă mai vrea în viața ei și că nu m-a iubit niciodată. Nu știu ce să cred, dar probabil varianta a doua era adevărată.

O întrebam pe Adina dacă este adevărat, dar ea doar dădea seen la mesajele mele, fără să răspundă. Dacă o întrebam dacă mă iubește, ea uneori răspundea, dar verisoara ei dădea vocale în care se auzea și ea.

Eu încercam să mă conving că poate e în regulă așa, dar ea începea să posteze poze cu un așa zis băiat. Totuși, când scria mesaje, le ștergea sau le „mazgălea" acolo pe lateral, unde se vedea poza de profil pe Instagram, și chiar și sus, unde se vedea numele. Dacă ar fi fost un băiat adevărat, nu cred că ar fi făcut asta. Oricum, ele două, Adina și verisoara, uneori dădeau seen în același timp, alteori una dădea după 30 de secunde sau un minut, iar cealaltă după alte 30 de secunde sau un minut, și de multe ori niciuna nu răspundea.

Mi-am dat seama că verisoara ei era de fapt acel „băiat" despre care nu mi-a spus niciodată, iar eu m-am prins singur.

Pe data de 25 octombrie, Adina îmi vorbea ca unui bebeluș, așa cum mai făceam și eu, și mi -a dat impresia că mă iubește. Am crezut-o atunci. Dar în aceeași zi, verisoara ei cea mică a spus să nu îi mai scriu, că are treabă. Am înțeles, nu i-am mai scris câteva ore, apoi am reluat conversația.

Pe 26 octombrie, am vorbit iar și ea a zis tot așa, dar eu aveam treabă cu niște iPhone-uri. I-am trimis un mesaj vocal verisoarei ei, am dat inimă la mesajul vocal, și după ce am terminat treaba și m-am întors la telefon, am primit un mesaj:

„Nu îți mai face conturi ca să nu îi mai dai glas Adinei."

M-am luat de ea, întrebând de ce a spus asta și ce are cu mine. Ea mi-a zis că verisoara ei m-a blocat să fie sigură că nu îi mai scriu și că a blocat mai mulți, iar eu am verificat și era adevărat.

Verisoara mică și-a cerut scuze, dar nu am mai primit unblock, iar pe 27 și 28 octombrie am avut nevoie să îi trimit un link cu un clip video MP4. Am rugat-o pe verisoara cea mică (Alexandra) să mă deblocheze pe Adina, ca să pot trimite clipul, care avea legătură și cu prietenul comun. M-a deblocat, am trimis clipul, am vorbit, dar ea a zis că nu are chef de nimic și de nimeni. M-am supărat puțin atunci, dar a trecut.

Pe 29 octombrie, Adina a zis că a mințit, că i-au fost furate conturile de Instagram și că nu m-a blocat ea. Mi-a spus că eram lipitor și că nu i-am spus nimic când am zis că vreau să mă omor, dar eu tocmai ce îi spusesem pe 22 octombrie, care nu era de mult.

Am mai vorbit cu ea de puține ori anul acesta și anul trecut, în decembrie.

Mai trebuie să spun că am fost împreună doar două zile, apoi m-a lăsat să fim prieteni, asta în iulie 2022. Între timp, îmi găsisem o altă iubită, dar mereu când îmi făceam câte o iubită, observam că Adina era diferită când eram cu alte fete și când mă despărțeam de ele. Ea mi-a recunoscut în iulie că mă place, dar că nu putem fi împreună pentru că nu locuim aproape, adică distanța era o problemă
Acum am o iubită, care are tot dizabilități, dar o iubesc pentru cine este ea cu adevărat. Am învățat din tot ce am trecut și încerc să fiu alături de ea cu toată grija și respectul pe care îl merită. E altceva față de ce am trăit înainte, iar eu vreau să construiesc ceva frumos și sincer.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"Iubirile" vin si pleaca inclusiv din viata reala. Pe internet deja sunt bonusuri, pe care nu trebuie sa le luam prea mult in serios (daca nu se materializeaza/nu va intalniti fizic).
Da-i tare cu DJ-iala, daca spui ca iti place. Combina piesele populare cu ritornele pe un instrument separat (ceva sintetic din clape, de exemplu), si cere pozitive de la managerii artistilor. Poti ajunge un Adrian Funk sau Dirty Nano relativ usor, daca petreci mult timp in casa.

Eu din motivul asta am abandonat total hobby-ul de DJ: voiam sa renunt la ceea ce ma facea sedentar.

14 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Capitolul urmator cand urmeaza?

| darrio2007 a răspuns:

Cine este Adina?
Daca imi raspunzi tot cu un roman asemanator, nu garantez că citesc.

| Violleta2022 a răspuns:

Iesi afara din casa si fa-ti prieteni reali, ca online-ul este inutil!

| johnnny123 a răspuns:

Și de ce ar pierde cineva vremea să citească tot romanul ăsta?

| 19flo79 a răspuns:

Totuși, a descifrat cineva care este întrebarea? happy

| MAteiLaAjutat a răspuns (pentru 19flo79):

M-am pierdut pe la jumatate.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Ai talent, fa-te scriitor!

| angel6lust a răspuns:

Noua operă la BAC rolling on the floor.

| EuGiulia a răspuns (pentru angel6lust):

Caracterizeaza personajul Alina laughing

| 19flo79 a răspuns (pentru EuGiulia):

Adina nu Alina laughing