| tonyc7 a întrebat:

Probabil ati vazut si voi unele tipe care petrec mult timp pe telefon, chiar si atunci cand merg pe strada stau cu tel in mana si discuta video cu prietena cea mai buna. Iar cand un tip le abordeaza, raspund si tipului la intrebari, insa fara a incheia discutia pe whatsapp cu prietena cea mai buna. Cum poate fi socotita o astfel de tipa care raspunde totusi amabila tipului la intrebari, nu da semne ca l-ar respinge, partea ciudata e doar faptul ca mentine in continuare discutia pe whatsapp si cu prietena ei?

10 răspunsuri:
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Ce ti se pare ciudat? Daca ma intreaba cineva ceva pe strada nu o sa inchid apelul. Daca prietena mea ar fi langa mine si se baga cineva in seama cu mine nu ii bag croşeu prietenei mele sa ii dau somn

| tonyc7 explică (pentru IL0VEDINER0):

E vorba de privacy intre un tip care incearca sa se cunoasca mai bine cu o tipa. De ce trebuie sa auda si alta persoana un dialog privacy?

| johnnny123 a răspuns:

Nu putem să ne formăm o părere despre o persoană bazându-ne doar pe descriere ta a unei interacțiuni dintre acea persoană și altcineva. Habar nu am "cum ar putea fi socotită" din moment ce nu știu absolut nimic despre ea.

Așa aș putea să te întreb și eu: Tu de ce abordezi fete necunoscute pe stradă în loc să le lași să-și vadă liniștite de conversația privată?

| darrio2007 a răspuns:

Ceva normal pentru lumea normală.

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru tonyc7):

De ce te-ai baga in seama si ai vrea sa cunosti o persoana in momentul in care este ocupata cu un apel?

| tonyc7 explică (pentru IL0VEDINER0):

Prima data cand s-au cunoscut cei doi pe strada, fata nu era ocupata cu tel. Au vorbit si si-au luat ramas bun ca la carte. Insa ulterior, cand tipul o reintalneste pe tipa, o prinde numai ocupata cu apelul. Deci asta in timp ce merge pe strada.

| tonyc7 explică (pentru johnnny123):

Prima data cand s-au cunoscut, tot pe strada, a fost o exceptie norocoasa, fata nu era ocupata cu niciun apel. Au vorbit, au mers impreuna si si-au luat ramas-bun ca la carte. La intalnirile urmatoare, intamplatoare, tot pe strada, fata a fost vazuta numai cu telefonul in mana vorbind in timp ce mergea. E clar acum?

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru tonyc7):

Este foarte normal sa nu inchida apelul. Tu trebuie sa intelegi aceste lucruri. Daca iti place intimitatea, cere-i o intalnire unde sunteti doar voi2

| johnnny123 a răspuns (pentru tonyc7):

Și ce-i cu asta? O grămadă de oameni merg pe stradă vorbind la telefon. Ce concluzie despre caracterul cuiva vrei să tragi din asta?

Și cine ești tu, observatorul Consiliului Mondial de Monitorizare a Oamenilor care Vorbesc la Telefon pe Stradă?

| ValentinMihai78 a răspuns:

Este o boală neuropsihică, numită compulsiv-obsesivă! În primul rând, eu nu înțeleg persoanele, indiferent de sex, care pot sta într-o conversație audio-video cu o singură persoană, ore întregi! Ce poți conversa ore întregi? Că eu mă plictisesc în 2-3 minute și nu mai am cuvinte!
Din păcate, acestea vor fi viitoarele generații, obsedate de telefon, de AI!