| BombaAtomică a întrebat:

Puteți să spuneți ceva să mă încurajeze?
Am 23 ani, în noiembrie fac 24 și sunt trist că nu îmi găsesc drumul în viață. Aș vrea să mă angajez la o firmă de pază, dar nu prea văd locuri de muncă ca agent pază. Au început să apară multe anunțuri de la curățenie.
Mă gândesc să mă sinucid din anul 2021, dar frica de a rămâne paralizat mă face să stau liniștit. Am încercat în iunie cu medicamente să mă sinucid și am stat internat în spital patru zile. Voiam să iau pastile și să mă arunc de la balcon, dar nu am avut curaj s-o fac. Merg la un psihiatru, dacă vă întrebați.
Poate că sunt și leneș, nu zic, nu. Dar, aș vrea să am un loc de muncă, o iubită.
Momentan îmi petrec timpul plimbându-mă, uitându-mă la seriale și citind.
Nu vreau sfaturi precum „Mergi la psiholog!" Am o părere proastă despre psihologi.

4 răspunsuri:
| RealSoul1997 a răspuns:

Este greu într-o țară ca România să-ți găsești drumul înviață, dacă nu stăpânești o meserie la îndemână chiar și așa mulți tineri ce au absolvire în mână, tot nu se descurcă, maiiles pe timpul iernii este mult mai greu dificil să-ți găsești de muncă, eu te înțelege cu Adevârat fratele meu, și eu am rămas fără loc de muncă cândva, Da Dumnezeul îți spun cu toată inima mea, NU TE LASĂ! Când te vede că lupți cu viața NU TE LASĂ! te ridică!

Ai încercat să cauți și în, alte domenii? locuri de muncă da de Construcții ce zici? ca salahor? Nui de râs! Eu am fost ca angajat/muncitori în construcții, am început ca salahor până am ajuns zidar! după în 3 țări străine de unul singur!, Nui greu să fi muncitor în construcții crede-mă nu-i deloc greu, trebuie să vrei să muncești să-ți placă ce faci, Nu te mai necăji boss happy Man viața deja este una foarte limitată de ce să-ți mai faci și rău în plus?, Crezi că îți faci rău Doamne Dumnezeule ferește, rezolvi ceva? NU! te mănâncă viermișori! ști de ce? Dumnezeul nu are nevoie de lași! Așa că fi om serios și adunăți mințile lasă episodele astea de lăuză

| BombaAtomică explică (pentru RealSoul1997):

N-am ce să fac eu în construcții. Tata e instalator sanitar, dar eu am două mâini stângi.

| RealSoul1997 a răspuns:

Ai revolut? O dată te ajut! Și mergi la orice biserică! Roagă-te la Dumnezeu! și Isus Hristos! Săte ajute, și o să vezi, că sufletul și inima ta no să mai fie necăjită supărată,el are căile lui ce noi nu le putem înțelege în lumea asta!, noi cu cât ne îndepărtăm de Dumnezeu cu atât mai mult ajungem, destrăbălați, rătăciți, și ai nimănuia! El te așteaptă mergi la el, cu toată inima ta și tot sufletul tău și tot cugetul tău! Niciodată să nu faci greșeala în viață să-l subestimezi sau săte consideri peste el! Atunci îi pierzi chemarea! îți pierzi harul și iertarea față de el! Fiincă el te ridică!

| RealSoul1997 a răspuns (pentru BombaAtomică):

Tu mă iei la mișto? -_-