Salut, CREZI CĂ DAI RĂSPUNSURI AŞA CUM VREI TU? Ia să te raportez, cam încă 2 abateri mai trebuie să ai şi îţi şterge contul! Să te văd eu atunci!
Ai răbdare și lasă-l puțin sa se gândească la voi la ce poate face în continuare, gandeste asa fiidca a fost tradat de prea multe ori și e normal sa vrea sa se desparta de tine, fiidca el si-a pierdut increderea in femei
In primul rand te a lasat la primul zvon pentru ca nu are incredere in tine, increderea se castiga in timp si cu multa munca si dedicare in relatie.asta inseamna ca nu ai ce cauta cu prieteni baieti iesiri in cluburi si mai multe chesti de genul. daca esti genul ala de femeie nu te mira ca ai patit ce ai patit.repet increderea se castiga e un drept care ti l gastigi in luni pentru chiar ani in care nu ai voie sa gresesti punct. odata ce intri in relatie trebuie sa fi acolo si sa iti asumi
Gresit ea ca femeie ca gresit.increderea se castiga aia inseamna dedicare si responsabilitate nu prieteni baieti si iesit in cluburi.si eu de fosta m-am despartit tot din zvonuri pentru ca nu m-a facut sa am incredere in ea si nu a avut nici un argument sa ma faca sa imi schimb decizia.deci da vrei prieteni baieti si cluburi stai singura fata nu incurca pe nimeni, vrei relatie asumati relatia si respectati partenerul si prietenii nu au ce cauta in relatie, vrei prieteni stai singura si punct no sa accept niciodata sa nu aiba timp de mine din cauza la prieteni
Bă fraților... Mi se pare doar mie, sau avem din ce în ce mai multe persoane cu dereglaje hormonale pe TPU? Tot o doamnă a întrebat ceva de teoria firului roșu în dragoste...
Dar mna, poate sunt și ele în căutarea unei vrăjitoare de succes pe forum. Violetta? Where are you? Mna, că atunci când ai nevoie de ea nu apare.
Hai că fac eu sacrificul ăsta și mă transform în vrăjitoare. Haideți cu toții!
Primul pas:
-Gândește-te că ai votat cu CG. Odată ce gândești așa, ai să simți o eliberare completă de orice umbră de neuron. Și așa erau grei neuronii ăia, nu?
Al doilea pas:
nu mai știu să număr.
Acum revenind la tine. Deci, el a fost traumatizat pe viață de o relație anterioară. A suferit. A fost înșelat. Și a decis, în înțelepciunea lui profundă de bărbat rănit cu TikTok la activ, că toate femeile sunt la fel. Logică de dacopat aurist și de hamster pe Prozac, dar hai să o luăm ca atare.
Și-a găsit scuza perfectă să dispară: un zvon. Fără dovadă, fără discuție, fără explicații. A fugit mai rapid decât orice politician într-un scandal politic. Nici Iliescu nu s-a eschivat așa bine în '89.
Adevărul e simplu: omul căuta o ieșire. Zvonul a fost pretextul, nu cauza. Când cineva dispare fără să întrebe, fără să asculte, fără să-ți dea măcar ocazia să zici „bă, respir", înseamnă că nu era acolo pentru tine, ci doar ca să-și repare ego-ul ciobit cu ce a mai găsit. Și când o relație e doar un plasture peste traumele altuia, nu-i dragoste, e pansament emoțional cu termen expirat.
Nu e vina ta că e paranoic. Nu e vina ta că s-a speriat. Și sigur nu e vina ta că el crede că dragostea se bazează pe bârfă și abandon.
Părerea mea? Ai scăpat. Înainte să te trezești că te întreabă într-o zi cu cine ai zâmbit în vis. Sau de ce ai respirat altfel azi.
Sper că te-am ajutat!
Doamne ajută!
Dr. Mihailovici
Vorba aia: "Muierea e muiere, rolul ei este să învârtă în cratiță, nu să conducă ceva!"
Woow, fie e citat de pe vremea dacilor liberi, fie e citat al unui dacopat-psihopat care a candidat, dracu știe cum, la prezidențiale. Matale alegi, stăpâne!
Hmmm... "Iubitul tău era o p*lă"...
Încă ceva interesant aici!
Pentru a fi sigur: prin "p*lă" te referi la pilă sau la p*lă propriu-zisă? Nu de alta, dar și cuvântul pilă este interzis!
Să fie adjectiv? Sau pronune? Eu zic să investigăm!
De ce trebuie sa amesteci politica in mai toate comentariile tale?
Cauta pe cineva care sa te aprecieze sa te iubeasca si sa te faca fericita nu mai sta dupa toti imbecili...
Din dragoste. Trebuie să facem o lume mai bună, nu-i așa?
Eu nu ies în cluburi cu băieții, nu umblu cu băieții, nu am absolut niciun prieten băiat.Eu am fost mereu acolo pentru el indiferent de situație l-am iubit și l-am respectat tot timpul ba chiar mam oferit să îi dau parolele mele de la toate conturile de societate. Asta înseamnă că am fost rea și nu m-am comportat cum trebuie nu? El avea multe prietene fete și era ciudat despre ce vorbim
Eu nu mai am ce să mai fac cu el dacă el și a pierdut încrederea în femei să mă chinui mereu cu el așa, mai bine că să terminat acum și că am scăpat de el.
Inseamna ca la distrus alta si tu ai o fost o victima colaterala.ai nimerit chiar excrocul sentimental pot zice
Pe mine no sa ma conduca veci muierea.si plus de asta o relatie cu mine inseamna ca iti asumi nistre treburi, astea sunt principile mele cine le intelege e bine nu e si mai bine dar la mine nu este loc de scuze greseli sau minciuni, ori esti cum vreau eu ori ai plecat.am propiul meu tipar de femeie si nu tolerez nici cea mai mica schimbare.
Asfel de oameni vor ramane singuri.
Daca vor duce o relatie pana la casatorie, se va ajunge la divort.Gelozie e boala grea, fa-ti o cruce mare ca ai scapat de individ.