anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cunosc o plac dar ei ii place de cel mai bun prieten al meu ce pot face?

Răspuns Câştigător
| yiby a răspuns:

Buna! De unde stii u ca ii place de cel mai bun prieten al tau? Ai intrebat-o? Poti sa incerci sa o impresioezi, sau sa vorbesti deschis cu ea despe acest subiec. Daca consideri ca astfel te expui unor riscuri, ai putea daca o placi mult sa incerci sa o cuceresti. In acest mod ai observa daca ii pasa de ceea ce faci. Daca, astepti un timp si ea nu va face nimic, inseamna ca nu te merita. (Succes.)

5 răspunsuri:
| blagaioana a răspuns:

In primul rand ar trebui sa ii spui ceea ce simti si sai recunosti ei sentimentele tale fata de ea e cel mai bine pana nu vei incerca vei pierde si vei suferi assa ca incearca nai ce pierde ci din contra iti dovedesti si tie ca ai incredere in tine

| steffyboy a răspuns:

Pur si simplu ia-ti inima in dinti si spune-i ca o placi.Nu ai nimic de pierdut.big grin

| Naomiroxana a răspuns:

Eu zic ca daca e sa fie e.prietene o sa mai ai sigur dar un prieten il gasesti ff greu

| MariusEduard a răspuns:

Daca e asa mai asteapta putin sa vezi daca si el o place si dupa aia sa actionezi, eu am patit-o cand eram la liceu am asteptat si pana la urma eu am avut de castigat. succeswinking

| AlexEuManu a răspuns:

Dao drequ