| MikiMIHAI1324 a întrebat:

Sall TPU, deci am o problema cu mama astazi cand mama dus dupa prieteni mei au spus sa ma intorc cu bicicleta si acum vine problema
Cand m-am dus sa iau bicicleta din baraca (stau la bloc) m-am intalnit cu mama si m-a certat pe mine ca au aruncat alti cu cornete in geam la alti
Si m-am enervat pe ea si i-am spus,, Ia uitete la ia,, si a inceput sa ma certe fara motiv(deoarece au aruncat aia cu cornete ) si acum ma tine obligat fortat in casa si nici afara nu ma lasa nuci cu bicicleta si mai nou ma pune sa citesc

Specific ca am 14 ani
Ce ar trebui sa fac casa ma lase afara cu bicicleta?
Help urgent

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Ei da' usor iti sare tie mustarul! Lasa ca nu-i bai, mai stai si tu un pic sa te racoresti, este bine sa-ti schimbi un pic atitudinea.
Alta data controleaza-te, ca nu tu o tii pe mama si nu tu i-ai dat ei viata, si ai grija cum vorbesti cu ea, si in loc sa pui gaz pe foc, mai bine incerci sa aplanezi un conflict. Nu era mai usor sa spui ca iti pare rau, dar nu tu, ci copiii vecinilor fac acele prostii?
Nu te-a pedepsit pentru niste amarate de cornete, ci pentru ca atitudinea ta efectiv "pute" (parca suna mai bine in engleza "stinks").
Da-ti seama pentru ce te-a pedepsit, realizeaza cat de deplasata a fost reactia ta si atunci ai pentru ce sa-ti ceri, sincer, iertare. Si mama ta poate atunci sa te ierte, nu cred ca nu o sa te ierte.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic sa citesti ...cam ai nevoie.

| micutzafinetze a răspuns:

Sa iti ceri scuze si sa-i zici ca iti pare rau si ca ea a inteles gresit ca nu a fost vina ta ca nu tu ai arucat cu cornete ci ceilalti va functiona

| MikiMIHAI1324 explică:

Si daca asta cu te iubesc am mai incercat-o ce alta metoda ai? happy

| MikiMIHAI1324 explică:

Ce vrei sa spui cu,, cam ai nevoie,,?

| CL0UD a răspuns:

Eu sincer cred ca ar trebui sa-i ceri scuze mamei tale (chiar daca n-a fost vina ta), sa stati putin de vorba, iar apoi spune-i c-o iubesti (merge cu orice parinte). Stiu ca e cam greu sa faci toate astea asa ca iti urez succes! Imi dai te rog funda daca a functionat?