Catolicii si ortodocsii nu s-au inteles niciodata.De sute de ani.Pacat ca inca se mai practica asa ceva.Nu este nici un blestem.Astea sunt prostii.Pacat ca ea pleaca urechea la asa ceva.Banuiesc ca nu este nici prea mare de ani daca s-a lasat influentata.Sau poate ca nu tine la tine si are aceleasi convingeri ca bunicii.Stai linistit in privinta blestemului.Este un mod de a va desparti. Ceea ce s-a si intamplat.Din pacate.
Sunt foarte multe familii mixte in aceasta lume, mixte din punct de vedere religios, culoare, nationalitate.Atata timp cat partenerii se iubesc, aceste diferente nu trebuie sa se interpuna intre ei, cu atat mai putin alte persoane.
Bunicii ei, vin dintr.o epoca umbtita de ignoranta, prejudecati si concepte gresite; cea mai mare problema este ca inca sunt persoane care traiescu cu anumite convingeri.
Trebuie sa treceti de aceste mentalitati si sa va construiti viata asa cum considerati, deoarece nu este nici pacat, nici blestem si nici nu este necesar sa va schimbati religia daca nu doriti acest lucru.Trebuie sa va puneti de acord in ceea ce doriti si sa va iubiti.Succes.
Bună!
La început era o singură religie creştină. Apoi la marea schismă din 1054 s-a despărţit în 2: catolici ortocşi. Acestea s-au despărţit la rândul lor în altele. Deşi existe diferenţe mai mici sau mai mari între cele două nu ar trebuie să fie asta o problemă că tu eşti ortodox şi ea catolică. Poţi să treci tu la ei sau ea la tine în religie. Nu o să întâmple nimic. Nimeni nu o să vă blesteme copii. După părerea mea religile sunt prostii. Staţi liniştiţi! Împăcaţi-vă dacă vă iubiţi.
Succes!
Aici am sa raspund, cu toate riscurile, asa cum stiu. Numai un idiot poate crede ca iubirea dintre doi oameni, pura, binecuvantata de Dumnezeu, poate fi pacat.
Iudeu, musulman, catolic, ortodox...cand exista sentimentul asta intre voi nu vad nici un fel de pacat. Este drept, vitele din BOR asa spun, dar asta nu inseamna ca trebuie sa tii cont de ele.
Aolo... Ce cac@#!@at conteaza religia ca ea este Catolica si tu esti Ortodox ca sunteti blestemati si copii vostri la fel etc etc. Astea niste prosti, cac@#$atrui, idioteni la fel si Baptisti, Satanisti, Sataniti moderni, etc etc. Ce credeti ca Dumnezeu a impartit oameni in 3, 4, 10, 1000000 de religie este doar o religie normala Ortodox(dupa parerea mea) si cei din religii diferite nu pot fii impreuna ca spune Popa sau ca asa scrie in bibilie. Ma p@#s pe ei daca eu o iubesc pe aceea persoana ma doare-n p@#!@a de ce spune preotul sau biblia sau te miri ce. Nu lasa prostiile astea sa te desparta de persoana care o iubesti, daca persoana respectiva te iubeste la fel de mult cum o iubesti va face ce am scris eu mai sus.
Si da am trecut prin situatia asta.
Eu sunt catolica. BUNICA este catolica si s-a casatorit cu un preot ORTODOX. Bunica a avut 3 copii. Eu m-am nascut. O ducem destul de bine> Ti se pare vreun blestem?
Si strabunica era catolica si s-a casatorit cu strabunicul care era reformat, deci...keep calm...