anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o întrebare puțin mai delicată, este o fată la mine la liceu, acum mai bine de 3 luni am aflat că mă place, și eu, de asemenea o plăceam de ceva timp, ba chiar pot zice că mi-a picat cu tronc, chestia este că ea este de etnie romă, asta nu este o problemă, nu îmi pasă de părerea altora, dar ea fiind de etnie romă a fost căsătorită cu un băiat tot de etnie romă.Au făcut și sex amândoi, ba chiar ea fiind copilă în momentele alea, a acceptat să facă niște filmulețe cam jenante pot zice. Stie câteva persoane din liceu de chestia cu filmulețele și că a fost căsătorită majoritatea, într-o seară m-am îmbătat și i-am dat mesaj recunoscându-i că o plac, ea nu se aștepta, am vorbit în ziua aia cam 2 ore, era seacă și nu părea interesata, după ce am văzut că îi așa i-am spus că nu ar merge între noi și i-am urat "pa" dar la liceu o tot observ că de uită la mine, ba chiar de multe ori facem contact vizual amândoi fără să zicem nimic, de atunci, tot mă gândesc la ea și sunt înnebunit după ea, voi ce ați face în situația mea? Sunt total conzuz.

10 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Nu.
A fost casatorita, urmeaza alta cultura, ai mentionat ca era seaca, inca sunteti tineri. Toate astea nu vor aduce nimic bun, plus ca, cum de te place daca a fost casatorita? pe langa toate astea ai mai spus si despre videoclipuri, o relatie de fatada merge daca vrei sa iti incepi viata erotica, dar daca vrei ceva serios, clar nu e persoana potrivita.

| mihai69 a răspuns:

În situația ta?
M-aș lasa de băutură.

| AnonimQuestion71 a răspuns (pentru Kiran):

A fost căsătorită, când era mai mică, din ce am înțeles a stat ceva timp cu băiatul ăla, dar s-au certat mult, el a început să o bată iar ea nu a mai stat cu el, acum din ce înțeleg îi pare foarte rău că a fost cu el

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

După o experiență de viață, de aproape 70 de ani, îți spun că pentru o prietenie în liceu nu contează. Mergi înainte! Ideea este că să nu te gândești la o cășătorie! Nu va merge.

| Kiran a răspuns (pentru AnonimQuestion71):

Regretele dupa ce vezi ca ai ales gresit viitorul alaturi de un om nu schimba nimic, alege pe cineva dupa cum vrei cu adevarat, nu alege niciodata persoane ce se indragostesc zi de zi de persoane diferite.

| 9PM a răspuns:

La rrome le plac băieții mai tupeiști nu timizii, nu cei cu emoții sau cei care sunt confuzi, nesiguri pe ei. Te citesc foarte ușor.
Eu zic sa te orientezi spre fete introvertite, care au aceeași energie ca a ta.

| AnonimQuestion71 a răspuns (pentru 9PM):

Da, sunt foarte introvertit, dar nu mereu, dar des sunt, dar cu persoane pe care le cunosc și sunt obișnuit nu sunt de loc, ba chiar, câteodată nu sunt cu nimeni, am moment când nu îmi e rușine absolut de nimeni, am mult tupeu în mine, dar la fete. pă pierd total

| eliancodrut a răspuns:

Tu spui: "a fost căsătorită cu un băiat tot de etnie romă, au făcut și sex amândoi... ). Tu esti in mare idiot. Pai daca erau casatoriti consideri ca nu trebuia sa faca sex?
In rest, cred ca gandesti cu capul dintre picioare.

| AnonimQuestion71 a răspuns (pentru eliancodrut):

Îți respect părerea dar, eu am spus asta pentru că din perspectiva altor originii, nouă nu cred că ni-se pare normal ca la 13-14 ani să fie căsătoriți și să facem și sex, din perspectiva unui român căruia nu i-se pare normal așa ceva.

| Violleta2022 a răspuns:

Fugi, fugi cat poti de departe sa ai legatura cu o fata rroma, fiindca poti avea numai necazuri cu bulibasa lor si nu glumesc.

Banuiesc ca-i vorba de liceu facut la seral, ca nu se poate casatori nimeni si merge la liceu cursuri de zi, deci sunteti adulti (majori), asa-i?