anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Aș avea nevoie de un sfat. Vreau să am o discuție serioasă cu prietena mea, pentru că simt că nu mai pot continua relația cu ea. Părinții mei nu o plac și mi-au spus clar că nu vor să o mai vadă sau să mai audă de ea. Mă gândesc să-i spun că aș vrea să rămânem doar prieteni, dar nu știu cum să-i spun fără să o rănesc prea tare. Ați trecut prin așa ceva? Cum aș putea purta discuția într-un mod matur și respectuos?

Mulțumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Contează motivele pentru care nu o plac. Dacă fata ar fi fost bogată, ar accepta-o?
De asemenea, trebuie ca relația voastră să fie spre slava lui Dumnezeu și să trăiți în curăție; pentru că o altfel de relație nu va fi binecuvântată de Dumnezeu. Și nu înaintați în relație dacă nu sunteți pregătiți pentru căsătorie. Relația trebuie să se facă în scopul căsătoriei.

| Mag33 a răspuns:

Si ce daca nu o plac, ce treaba au ei cu relatia ta? Si tu se vede ce maturitate ailaughing))

| Liviu a răspuns:

Pai depinde de cat timp sunteti impreuna, cati ani aveti, mai multe lucruri. daca e totu serios, mutativa cu chirie. Daca aveti 14 15 ani, da, nu ai ce sa faci

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Eu zic să îi spui adevărul dar mai subtil.

| Etoilefilante a răspuns:

Bună! Deci tu nu mai vrei sa continui relația cu ea pentru că nu o plac părinții tăi sau pentru că nu o placi tu? Nu vreau să fiu genul ăla de persoană. Știu că în majoritatea cazurilor părinții nu se înșală pentru că vor ce e mai bine pentru tine, dar ai grijă totuși să nu regreți după aia. Totuși din moment ce vrei să vă despărțiți presupun că nu ești cine știe ce Romeo obsedat de Julieta sa. Deci în cazul ăsta ar trebui să-i spui... Cum? Nu știu. Tu o cunoști. În general trebuie doar să fii grijuliu și cu bun simț. Vezi și tu cum aduci vorba. După ce-i spui ai putea să te oferi să-i iei o înghețată, așa drept consolare. Deși m-aș aștepta să te refuze. Poate o faci să înțeleagă că deși nu mai sunteți împreună tu tot vei fi acolo pentru ea, fără să i dai totuși de înțeles ca s-ar putea sa te răzgândești in privința deciziei tale. Nu știu... Poate îți vine ceva pe moment? Mult noroc!