anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa abordez un baiat pe Facebook de care imi place, eventual sa ajungem si la o intalnire?

81 răspunsuri:
| BlackWings a răspuns (pentru fal0crat):

Da asa tare m-am suparat... nici nu stii

| BlackWings a răspuns (pentru 1231242):

Esti baiat finut, cultivat. Ai succes la fete nu?

Tie ti se pare ca ce fac aici are vreo legatura cu ce am intrebat? Alt inteligent.

Uita-te mai bine cine s-a luat in gura cu cine. Si nici tu nu esti prea departe. Ceva mai mult decat nuduri nu va duce capu cand vine vorba de cucerit

| 1231242 a răspuns (pentru BlackWings):

Ce vreau sa spun ca daca te poti certa pe net, poti avea o conversatie pe fb...si nu, nu am successad

Daca asa consideri tu, bine laughing Mi-a fost de ajutor raspunsul tau, mersi

| 1231242 a răspuns (pentru BlackWings):

Si nu iti face griji, ca daca un baiat vede un mesaj de la o fata, i se scoala de uita de toate treburile, doar daca nu e un fitoswinking

Ei nici chiar asa

| Bisbiavatar12 a răspuns:

Haha rolling on the floor si-a sters intrebarea. Fata, dupa ce ca inca cauti motive de cearta si-mi dai mesaj pe privat cu injuraturi, nu vezi cat de penibila esti? Te-ai luat in gura cu toti care ti-au oferit un raspuns inteligent si folositor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BlackWings):

"Nu stiam ca asta a devenit un interes la nivel national" Vezi ca iti iei prea multe aere pisi. Personal ma doare fix in dos cati ani ai tu sau oricine altcineva de pe site, eu doar am scos in evidenta ipocrizia ta. Na, nu ma omora acum. Ador ipocritele. Daca sunt si blonde, ah, dragoste la prima vedere.

| BlackWings a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca aleg sa nu spun ce varsta am unor straini de pe internet am aere? N-ai scos in evidenta nimic, decat ca te bagi unde nu e cazul. Si nu e nevoie sa-mi spui pisi.

Dar mna, asta e TPU unde toata lumea da detalii pana si despre ce culoare are urina lor dimineata si alte porcarii. Si daca alegi sa fii discret cu detalii personale esti ars pe rug. Ipocrita de ce? Nu am spus ca am o problema cu cei care vor sa spuna ce varsta au aici, doar ca eu prefer sa nu fac asta. Pentru curiozitatea ta, asta nu e ipocrizie.

Si poate i-am raspuns pe privat cu ce vrea sa afle. Care e treaba ta sa te bagi in seama?

anonim_4396

"Daca aleg sa nu spun ce varsta am unor straini de pe internet am aere?" Nu, ma refeream la partea "Nu stiam ca asta a devenit un interes la nivel national" nu ca nu vrei sa spui varsta ta. Respect mult faptul ca nu vrei sa zici. Eu am incetat acum ceva timp sa mai pun varsta la profil ca sa poata toti oligofrenii si copiii sa zica la misto ca am 15 ani ( ei neavand nici pe aia 15 foarte posibil ).

anonim_4396

"Care e treaba ta sa te bagi in seama?" Curiosii mor repede.

Si vrei sa stii si daca sunt blonda?

Bine

anonim_4396

Asculta asta ca sa iti mai treaca din suparare ca nu ma doare daca esti blonda sau nu :). Stai linistita, nu e manea, e una din melodiile mele preferate. https://www.youtube.com/watch?v=UYN3uOtYMhc

M-ai cucerit

anonim_4396

Te credeam daca iti puneam asta in loc http://www.youtube.com/watch?v=Nx0ekVnQEn8&t=0m9s