Si eu am o prietena putin mai inalta decat mine si nu ma jenez deloc. Nu este un motiv acesta, si nu o sa te iau cu chestii de genul : daca o iubesti nu conteaza ce spune lumea" ci mai degraba iti spun ca: daca tipa e ok ca personalitate/corp ar fi chiar favorabil sa te afisezi cu ea si sa fii mandru.
Intr-adevar, ai dreptate. Multi prieteni mi-ai spus acelasi lucru, dar mai "analizam" pe strada gen cum se uita lumea, nu ma prea intereseaza si ea a zis ca nu-i pasa dar am zis sa aflu mai multe opinii, multumesc pentru raspuns.
:*
E ceva normal sa fi complexat de inaltime ca conteaza in viata, si eu am o inaltime mica si am evitat sa ma vad cu fete mai inalte ca majoritatea prefera mai inalti, dar daca va placeti e ok, totusi nu vad cum o poti proteja sau ea te protejeaza pe tine? un barbat e mai inalt ca iubita lui nu invers cum ai tu un cuvant in fata ei? daca isi ia si tocuri te depaseste cu 10 cm sau chiar mai mult
Si crezi ca inaltimea este egala cu "dominarea" sau "impunerea". n-am intrebat daca pot s-o "protejez", stai linistit, fac culturism de performanta si MMA de aproape 5 ani deci nu cred ca-i o problema, ma refeream strict daca au mai fost baieti in situatia mea si cum li s-au parut.
Pai daca vine un barbat de 1, 90 tu avand 1, 64 ce protectie i oferi iubitei? toate animalele puternice sunt inalte, tu faci culturism de 5 ani dar inaltimea conteaza, un om ia in serios un barbat inalt decat unu care e mai mic de inaltime prima impresie, imagineazati sa fi patron mic de inaltime si sa ai angajati de 1, 85 cum e?
O dai dintr-una intr-alta, in fine. Acum am si eu o intrebare pentru tine, ai zis ca si tu esti mic de statura, n-ai iesi cu o fata mai inalta?
Eu nu as iesi cu sexul opus ca n-am de ce