anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU. Am si eu o intrebare/ nelamurire.
Eu am 1.67 si prietena mea 1.74, sunt curios daca au mai fost baieti in situatia mea si cum a fost. Sincer, am cateva complexe cand vine vorba de inaltime si as avea nevoie de cateva sfaturi, multumesc.

Răspuns Câştigător
| Adbbmsh a răspuns:

Si eu am o prietena putin mai inalta decat mine si nu ma jenez deloc. Nu este un motiv acesta, si nu o sa te iau cu chestii de genul : daca o iubesti nu conteaza ce spune lumea" ci mai degraba iti spun ca: daca tipa e ok ca personalitate/corp ar fi chiar favorabil sa te afisezi cu ea si sa fii mandru.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Adbbmsh):

Intr-adevar, ai dreptate. Multi prieteni mi-ai spus acelasi lucru, dar mai "analizam" pe strada gen cum se uita lumea, nu ma prea intereseaza si ea a zis ca nu-i pasa dar am zis sa aflu mai multe opinii, multumesc pentru raspuns.

| Adbbmsh a răspuns (pentru anonim_4396):

:*

| RAY a răspuns:

E ceva normal sa fi complexat de inaltime ca conteaza in viata, si eu am o inaltime mica si am evitat sa ma vad cu fete mai inalte ca majoritatea prefera mai inalti, dar daca va placeti e ok, totusi nu vad cum o poti proteja sau ea te protejeaza pe tine? un barbat e mai inalt ca iubita lui nu invers cum ai tu un cuvant in fata ei? daca isi ia si tocuri te depaseste cu 10 cm sau chiar mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Si crezi ca inaltimea este egala cu "dominarea" sau "impunerea". n-am intrebat daca pot s-o "protejez", stai linistit, fac culturism de performanta si MMA de aproape 5 ani deci nu cred ca-i o problema, ma refeream strict daca au mai fost baieti in situatia mea si cum li s-au parut. happy

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai daca vine un barbat de 1, 90 tu avand 1, 64 ce protectie i oferi iubitei? toate animalele puternice sunt inalte, tu faci culturism de 5 ani dar inaltimea conteaza, un om ia in serios un barbat inalt decat unu care e mai mic de inaltime prima impresie, imagineazati sa fi patron mic de inaltime si sa ai angajati de 1, 85 cum e?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

O dai dintr-una intr-alta, in fine. Acum am si eu o intrebare pentru tine, ai zis ca si tu esti mic de statura, n-ai iesi cu o fata mai inalta?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu as iesi cu sexul opus ca n-am de ce