anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut, împlinesc varsta de 18 ani peste 2 luni însă am o nelămurire, mai pot crește în înălțime? Am 1.74-1.75 dar ma vad scund față de alți băieți care orientează spre vârstă mea. Tatăl meu are in jur de 1.80 si bunicii mei au avut tot in jur de 1.80 sau chiar mai mult. Uneori nici nu imi vine sa cred ca o sa devin major însă înălțimea mea, pentru mine personal, dă de dorit uneori. Ofer fundă.

Răspuns Câştigător
| glock17 a răspuns:

Pai din ce am inteles, pana pe la 20-21 de ani te poti înălța si dezvolta in general. totusi, daca vrei sa "grabesti" acest proces, sau sa te inalti mai mult, iti recomand sa faci ceva exercitii, de exemplu genoflexiuni, abdomene, flotări, jogging, etc

4 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Pana la 18 ani nici eu nu prea am crescut aveam 1.70 aproape insa am inceput sa merg saptamanal la baschet in zona cu un prieten nu neaparat sa devenim profi insa dupa cativa ani am ajuns la 1.85 si ai mei sunt scunzi undeva la 1.70.
Te sfatuiesc sa bati mingea, sa sari la cos cand poti si rezultatul o sa fie pe masura

Răspuns utilizator avertizat
| Nirvanaaa a răspuns:

Mai sunt șanse sa crești. Creșterea la băieți se cam definitivează la 20 de ani aproximativ.

| Schizotix a răspuns:

Numai dzeu stie. Noi nu putem spune cu certitudine. Ceea ce putem insa spune e ca probabilitatea sa mai cresti este mica. Foarte mica chiar, iar daca vei creste va fi maxim 1, 2 cm, zic eu. Exista si exceptii, asa e, dar putine. Nu te mai simti complexat, ca nu e cazul. Au inceput sa apara tot soiul de lungaloaice de femei in generatia asta a noastra, a tinerilor si ele impun acest standard de rahat cum ca barbatul trebuie sa fie de la 185 in sus...Nu, NU trebuie! Ele sunt doar lungaloaice carora dzeu le-a uitat masura.