Cati ani ai de vrei sa te muti la el. Fa ce simti tu in ceea ce priveste stilul, dar daca te decizi sa renunti la el, sa nu iti fie teama de reactia iubitului. Daca te place cu adevarat, ar trebui sa o faca fara sa tina cont de chestia asta. Fi tu insati! bafta!
da-mi un vot, te rog! http://www.econcurs.com/concurent-Bratulescu%20Sorina.html
Baga-ti dracu mintile in cap; ce iti trebuie tie stil emo? ca e la moda? Asculta de parintii tai ca nu te-au facut ca sa isi bata altii joc de tine si nu iti vor decat bine; insa nu au stiut sa iti traga o mama de bataie la timp si te-au cam scapat din mana!
Pai eu zick sa ii asculti pe parintii tai! dacaa te vei muta la el cine stie...te poate lasa balta si sa t deie afara din casa.Si dacaa dupa aceea vei vrea sa vii la parintii tai... atunci nu uita ca tu te-ai certat cu ei!
fundita?
Ma indoiesc ca tu esti in poza, la fel cum ma indoiesc si ca esti emo sau ca intrebarea ta cere o rezolvare :-JAi inventat-o.Si nici n-ai tupeu sa zici ceva in legatura cu asta, deci ai recunoscut automat!
Du-te fa deaici ca nu esti tu acolo nu mai minti ca esti tu in poza asa pun si eu cu o fata foarte frumoasa si cu un baiat frumos mai taci ciocu mic
De ce nu poti fi emo si fara stilul emo? totusi, sti si tu cred. despre persoanele emo toti comenteaza, sunteti diferite si nu sunt obisnuite cu voi;-j, prostii, incearca asa, fi emo fara stil emo , sper ca te'am ajutat
Parintii sunt cei care iti vor intotdeauna binele.Parerea mea e ca ar trebui sa renunti la stilul tau incercand sa abordezi un altul Cat despre Claudiu... poate parintii tai si-ar schimba parerea daca ar renunta si el la stilul sau pentru tine. Cred ca v-ati intelege la fel de bine, lumea v-ar privii altfel, parintii v-ar accepta.
I primul rand. nu tu si nici iubitul tau nu sunteti in poza. si in al doilea: de unde stiu ei cand tu esti sau nu emo? adica... pff. lol!
Bogdahoh întreabă: