| Paraschiv08 a întrebat:

Salut, va rog frumos imi spuneti si mie cum sa vorbesc cu o fata in asa fel în cât sa nu o plictisesc, ce să-i zic, niste subiecte ne plictisitoare

8 răspunsuri:
| AndreiWeisz a răspuns:

Depinde de fata ce o plictiseste sau nu, nu toata lumea are aceleasi interese. Cu unele poti vorbi de calatorii, cu altele de sport, cu altele de istorie, cu altele de psihologie etc. Fiecare persoana are anumite interese, le descoperi si puteti vorbi pe acel subiect.

| Paraschiv08 explică (pentru AndreiWeisz):

Dacă nu te superi.Ai spus "Fiecare persoana are anumite interese".Cum fac să aflu interesele persoanei respective?

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Pune intrebari despre ea. Nimeni nu se plictiseste cand vorbeste despre el insusi.

| AndreiWeisz a răspuns (pentru Paraschiv08):

Pai presupun ca o cunosti si tu pe fata asta un pic, iti cam dai seama ce o intereseaza rapid. Doar daca arunci o privire pe Facebook-ul ei iti dai seama. Calatoreste mult, are postari mai mult legate de moda si machiaje, iese mult cu prietenii, practica vreun sport, e mai tacuta, introvertita etc.

| Paraschiv08 explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Dacă nu te superi. Poti sa imi spui cam ce intrebari să-i pun in asa fel in cat să-mi vorbească despre ea

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru Paraschiv08):

Poti sa o intrebi ce domenii de activitate o pasioneaza, ce carte a citit in ultimul timp, care sunt serialele ei preferate, etc.

| Adry05 a răspuns:

Nu conteaza subiectele atat de mult precum conteaza modul in care o spui

Răspuns utilizator avertizat