anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, vorbesc cu o fata de un an jumate si vreau o parere sincera din partea voastra. Saptamana trecuta a fost ziua ei, eu i-am propus sa iesim dar ea a zis ca nu iese din casa, ca vrea sa stea inchisa, ca e stresata cu problemele ei. Doar ca de ziua ei s-a postat pe retele de socializare acasa cu cele doua prietene ale ei, si-a facut tort iar pe mine nici nu m-a invitat, nici dupa ce au plecat ele, nici afara nu am iesit. Azi colegii de munca m-au intrebat ca de ce nu i-am luat nimic de ziua ei iar eu pur si simplu am ramas masca. Ea a zis ca nu i-am luat nimic dar realitatea a fost alta. Eu aveam o surpriza pentru ea dar cand am vazut ca m-a lasat balta de ziua ei am renuntat sa-i dau cadoul a doua zi, m-am simtit prost. In tot acest timp am fost alaturi de ea din toate punctele de vedere, moral, sentimental chiar si financiar iar din partea ei am primit foarte putin, aproape deloc. Credeti ca am gresit ca nu i-am dat cadoul a doua zi sau am facut bine? Mai are rost sa continui cunoasterea?

10 răspunsuri:
| Elaz78 a răspuns:

Ai procedat bine…
eu in locul tau as spune stop…

| 9PM a răspuns:

Nu o mai caută, caută și tu o fata care te respecta nu care nu da 2 parale pe tine.

| mihai69 a răspuns:

Nu pare prea interesată de tine.

| caalcen a răspuns:

Nu e interesata de tine.
Putea macar sa-ti spuna ca face petrecere cu fetele si... nu mai ai loc. Sa inteleg ca sunteti colegi de serviciu?
Las-o cu ale ei si cauta-ti pe alta.

| RAY a răspuns:

Mann ești în zona prieteniei, vezi de alta fata

| johnnny123 a răspuns:

Ce înseamnă că "vorbești cu ea de un an jumătate"? Adică aveți o relație de un an jumătate? Pentru că din ceea ce povestești acolo nu prea rezultă asta.

| Konstantinos99 a răspuns:

Nu si nu! Gaseste ceva serios. Pentru fata asta nu esti primul si nu vei fi nici ultimulsad Mai cauta si nu iti bate capul cu ce zic altii

| Adry05 a răspuns:

Ori ai suparat-o cu ceva ori esti de forma ca iubit

| darrio2007 a răspuns:

Ești de formă in relatie cu ea, daca se poate spune relatie.
Nu dă 2 bani pe tine. Renunță la ea, că nu e singura femeie pe lumea asta.

| just4ubr2015 a răspuns:

Pentru ea esti doar un sponsor un fatalau las-o in pace uita de ea si cauta pe una serioasa cand vezi ca te ignora fa si tu la fel nu merita nici un cadou din partea ta sa stea cu zdrentele ei...