| xStilusX a întrebat:

Salutare si Craciun fericit! Stiu ca nu este o intrebare chiar specifica sarbatorilor de iarna, insa tot anul acesta a fost umbrit de venirea unchiului meu. El este un om... Sub orice critica. Bea, face scandale, nu munceste. Bunica mea a murit, nu din cauza lui neaparat, insa nu s-a comportat frumos cu ea deloc, si asta ma cam supara ( desi nu ma mai gandesc atat de des la problema ). El locuieste cu bunicul meu, si se cearta uneori cu el si alte probleme. Intrebarea este: ce as putea eu, ca adolescent, sa fac ca sa nu mai sufar? Mama mea s-a implicat, crezand ca poate sa il schimbe, dar nimic nu il mai schimba pe el. Ce e de facut? Nu de alta, dar tot anul am auzit o multe de chestii despre el si nu mai vreau.

1 răspuns:
| Lawliet14 a răspuns:

Ai tai n-au ce sa faca decat sa-ti povesteasca chestiile astea tie? Unui copil? Nu te mai necaji, nu e o persoana din familia ta. Nici ai tai dupa un timp nu se vor mai implica atat pentru ca el este un caz pierdut. L-ati putea ajuta doar cu dezalcoolizarea iar mai apoi daca nu are si ceva la cap, atunci poate-si revine...