Pai si mama ce zice despre asta, daca imi dai voie sa intreb.
Oh, o alta intrebare. ce a cauzat acest comportament? Aceasta distantiere dintre tata si fiu/fii?
Nu prea stiu ce sa iti sugerez. din moment ce nu stiu ce zice intreaga familie despre asta.
Oricum nu e ideea de a aduce o paine, dar conteaza comportamentul patern al lui, care este/sau nu prezent in tatal tau.
Salutare! este tatal tau biologic? sau vitreg?
nu prea stiu...situatia pare cam complicata. uite ce trebuie sa faci:
1-te duci la tatal tau si ii explici ca fratelui tau mai mic ii este foarte frica cand el ridica tonul.si sa nu mai faca asa doar de mila celui mic.
2-te duci la fratele tau(mic)si ii spui sa nu se mai sperie ca tatal tau nu tipa la el(la fratiorul mai mic).si ca nu face nici un rau.(chiar daca nu este adevarat, macar l-ar linisti pe fratele tau).
3-suna-l pe fratele tau de 23 de ani si spune-i sa il sune pe tatal tau si sa incerce el sa vorbeasca cu el(tatal).
4-discutati tu si cu mama ta ce sa faceti.adica:daca tipa la mama ta, tu sa o aperi. daca tipa la tine, mama ta sa te apere.si sa ii spuneti sa se calmeze pentru ca voi toti sunteti o familie! nu sunteti dusmani!
Mult succes!
Pff. Se spune ca parintii nu tii alegi tu, ca trebuie sa ii respecti oricum ar fi. Totusi, situatia voastra pare destul de serioasa.
Sincer, nu inteleg cum pot exista asemenea "oameni"... Chiar nu va ajuta cu nimic? Mama ta de ce nu reactioneaza, cand vede comportamentul lui? Cred ca e o tortura pentru fiecare dintre voi, sa aveti aceeasi problema zilnic. Cu toatea cestea, daca voi sunteti minori nu puteti face prea multe.
Ai vorbit cu mama ta sa o intrebi de ce suporta asta?
Toate trec. Asa e viata, nu e intotdeauna doar bine. Incearca sa iti susti fratele mai mic si pe mama ta. Bafta!
La mine e diferit mama a divortat de tata caci nu ne aducea acasa nici macar 10 bani fura din casa o insela pe mama…dar mama saraca indura caci se gandea sa nu sufar eu dar cand a vazut ca cum ma asez langa el ma inghionteste si ca imi era frica sa il rog sa ma duca in parc a divortat.acum il doare in cot de mine si ma abandonat trebuia sa imi dea un milion in fiecare luna dar nu mi-a dat nimica si mereu se duce in strainetate si nu imi ia nimic.o data mi dat un ghiozdanel cu pinochio la care am tinut foarte mult dar mi s-a rupt si am plans mult.problema ta e grava roag-o pe mama ta sa te duca la un psiholog pe tine si pe fratiorul tau ca sa il mai calmeze un pic. discuta ci tatal ta si intreaba-l de ce se comporta astfel.e foarte urat ca un barbat sa se poarte asa mai ales cu copii si cu nevasta. ofemeie nu ar trebui tratata asa. discuta mama ta si spune-i ca mai bine ar divorta de tatal tau caci tie si fratelui tau nu va este bine langa el. daca nu divorteaza va face mai mult rau.
Ar trebui sa apropi de el dar daca face scandal voi va indeprtati de el, recomandat ar fi sa mergi la un pshiolog si sa-i povesteti prin ce treci sau unei persoana draga tie cate sti ca poti sa te ajute.
Am o verisoara care este in aceeasi situatie ca a ta. ar fi bine sa nu mai comentezi intruna la el ca pana la urma o sa dea in tine si crede-ma ca stiu prea bine lucrurile de genul asta!
ar trebui sa vorbesti cu mama ta sa ai spui ce ai pe suflet si alte din astea.
nu stiu cum te-am putea ajuta noi pentru ca pun pariu ca la tot ce ti sa zis aici te-ai gandit si tu...
te pup dulce si sper ca situatia ta sa se rezolve :*:*