| soultaker a întrebat:

Salutare TPU vreau si eu un sfat va rog

stiu ca am mai intrebat dar mai astept raspunsuri

am stat cu o tipa cv timp dupa care ne-am despartit.

am ramas amici la insistentele ei. mi-a cerut asta plangand spunandu-mi k nu putem sa stergem tot ce a fost intre noi.eu pentru ca o iubesc enorm si tin enorm la ea chiar daca a trecut destul timp am acceptat. ea ma considera cel mai bun prieten si vb cu mine absolut orice dar eu nu voi putea niciodata sa o vad ca pe o amica. tin prea mult la ea.si ma doare mai ales cand imi vorbeste de iubitul ei. ce pot sa fac sa imi fie bine si mie si nici sa o fac sa sufere? nu mai suport. e din ce in ce mai greu ce pot sa fac? cum sa fac sa fie bine? cum sa ii spun? k e bine sa nu mai vb deloc? sper sa pot face asta ...mersi frumos si astept raspunsuri va rog

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Tortura asta trebuie sa inceteze!
Facandu-i ei o favoare,ti-ai facut si tie o mare defavoare!
Daca dupa despartire nu ati mai fi avut nici o legatura,acum ai fi fost mult mai bine.
Si,nu stiu,ea te-a rugat plangand sa ramaneti amici,tu o iubesti enorm si tii la ea enorm,am senzatia ca relatia voastra inca nu si-a spus ultimul cuvant,dar nu asta e problema acum.
Cauta o fata,o amica,o prietena, cu care sa-ti petreci orele, in cel mai rau caz...inventeaza una!
Si,povesteste-i si tu,despre "iubita ta".
Pentru ca,daca incerci sa-i spui cu cuvinte simple ceea ce ne spui noua aici,nu va intelege.Ea,traieste inca,in imaginatie,povestea voastra,te vede,iti vorbeste cand vrea,doar partea erotica lipseste, motiv pentru care si-a gasit si un suplinitor..., actualul ei iubit.Pentru ea,nu cred ca v-ati despartit,in mintea ei.
Si,e incurajata sa-si continue fantezia asta,prin acceptul tau sa fiti prieteni si prin faptul ca,tu esti inca singur.
Din punctul ei de vedere,cat timp esti singur, fara o iubita, inima ta ii apartine inca ei.Si,intre noi fie vorba,are dreptate!
Femeile au un ciudat simt al proprietatii,deocamdata ii apartii,ea inca nu s-a despartit de tine si nu are importanta deloc ca este cu altcineva!
Daca vei avea si tu o "iubita",vei vedea panica din ochii ei,interesul ei pentru aceasta intrusa care a aparut ca sa i te fure,veselia ei se va stinge incet si cumva,nu va mai simti nevoia sa te vada atat de des si sa-ti povesteasca despre iubitul ei. Abia atunci va simti ca te pierde.
Si,in conditiile astea,poti chiar sa-i spui ca noua ta iubita e geloasa pe ea si e mai bine sa nu va mai vedeti deloc.
Daca asta e ceea ce vrei.
Dar,mi-e tare teama ca necazurile abia incep!
Oricum,cred ca e singura solutie,ai iubit-o,o iubesti,trebuie sa depasesti situatia asta si vazand-o mereu,doar pui sare pe rana,nu te vindeci!
Nu-ti pot ura mult noroc,cum fac de obicei, crede-ma, stau cu inima stransa pentru ce va urma.
Macar sa fie bine!

8 răspunsuri:
| Cristinutzzzza a răspuns:

Ce este cu intrebarea asta :ce pot sa fac sa imi fie bine si mie si nici sa o fac sa sufere? esti nebun la cap? ea sufera? U o iubesti da? spune-i asta spune-i ca vrei sa fie cu tine nu sa fiti amici pentru ca nu poti fi amic cu o persoana ce o iubesti inca! Daca nu va vrea ce rezulta? Ca te face sa suferi ca te raneste nu? Te refuza? in concluzie suferi tu nu ea ea daca ar suferi ar fi cu tine si ati fi fericit ambi.ei ii place situatia de a fi cu ala si de a vb cu tine nu-i displace.iar tu iti faci tie rau nu ei! fi tare intreab-o daca vrea sa va impakati sau rupeti relatia pentru ca numa te chinui! daca raspunsul ei e nu rupe tot cu ea si iti garantez ca va veni la tine fugind daca inca te iubeste! daca nu nu poti decat sa o uiti oricum e mai usor sa o uiti daca nu mai vb cu ea decat sa vb si sa iti zica despre iubitul eiwinking funda?

| muahhaddicted a răspuns:

Niciunde, in viata reala sau chiar si in filme, nu merg prietenii care au avut o relatie. Insa depinde si de cat de serioasa a fost relatia. Parerea mea este ca ar trebui sa ii explici ceea ce simti, spunandu-i ca nu mai poti continua asa.

| FLOBAR a răspuns:

Nasoala postura, esti prins chiar la mijloc. Explica-i ce simti si va trebui sa inteleaga daca e prietena ta(amica).

| highheadshot a răspuns:

Fratele meu alb, eu daca as fi in locul tau as intreba-o daca mai simte ceva pentru mine dar sa fie sincera iar daca nu... Asta este va trebui sa treci peste.

| s3my a răspuns:

Raceste-te treptat fata de ea, o sa inteleaga ideea sau o sa se obisnuiasca si gata laughing

asta daca nu vrei sa adopti calea mai simpla si poate mai dureroasa in care tu ii spui direct care-i faza si gata.

| claudiu11re a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...dar ia-ti inima in dintii si spune-i daca inca o iubesti ca ti la ea ff mult si nu poti sa o vezi cu altul s-au sa iit mai povesteasca de el...

| CupCake97 a răspuns:

Daca o mai iubesti spune-i asta si vedeti ce o sa faceti. sau treci mai departe si incearca sa o iubesti ca pe o sora. sper ca te-am ajutat

| MajoretahaAngel a răspuns:

Daca tu chiar o iubesti atunci trebuie sa accepti ca ea este cu altcineva si sa incerci sa o uiti, chiar daca va fi dureros o vreme te vei obisnui si o sa iti gasesti pe altcineva. funda?happy