| DIMAPANTA a întrebat:

Salutare tuturor, de mai bine de 15 ani nu am scris aici nimic si astazi am nevoie de sfatul vostru sau de parerea voastră.
Povestea mea de dragoste incepe acum 10 ani in urma, eu amlw moment am 31ani, sotia 28ani, avem impreuna 2 copii, baiatul de 8 ani fetița 3 anisori.Nici o data nu am fost violent cu ia nici fizic nici moral, mereu veneam cu flori acasa fara motive avea mereu cadouri.Eu zi de zi la serviciu sotia din pacate mai nici o data nu a fost angajata in cimpu muncii si toata ziua acasa, uneori avem mici certuri dar astea sun fleacuri.De ceva timp sotia sa aventurat cu un baiat de 23 ani,si dupa ce am aflat i-am mai dat o sansa apoi inca una dar ia peste ceva timp iar lua legatura cu el,astazi am avut o discuție mai serioasă cu ia si mi-a zis ca eu sunt prea bun si cuminte cu ia,si nu stiu ce s-a intamplat mi-a spus ca nu ma iubeste si nu e vorba in baiatu cela mi-a zis ca nu mai simte nimic pentru mine si ca nu are rost sa mai continuam relatia, mi-a spus ca copii nu-i o problema ca nu mii ia, dar sa locuim intru apartament in camere diferite! Pentru mine asta e ceva apsurd si simt ca nu as putea sa o vad umblind prin casa si sa stiu ca nu-i amea.Rupe din mine si ma doare enorm dar daca mai ma gindesc la copii ma distruge faptul ca nu putem fi impreuna nu stiu ce sa fac si ce urmeaza.Cum sa traesc fara ia si nici nu vriau sa ma gindesc la ziua de mine.Sami fie de iertare de fantazie bolnava dar parca mai usor as trece peste un deces decat peste o despartire de aceasta! ajutati-ma cum sa trec peste asta si cum sa o fac sa nu o iubesc, ce soarta ne asteapta dupa parerea voastra? Multumesc si cer scuze daca am fost emotional si am scris unele texte haotice

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai mai scris acum patru ani.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare sincer rau ca tu si ea ati ajuns aici, dar cred ca poti repara situatia daca esti dispus sa discuti cu ea si sa afli adevarul si durerea ei.
Nici o femeie nu inseala de bine si satisfactie, ci din durere si nemultumire. Posibil ca sotia ta sa nu se mai simta iubita, apreciata sau pur si simplu nu este satisfacuta sexual.
Discuta cu ea, intreab-o, vezi ce probleme are si de ce nu te mai vrea, fiindca dragostea adevarata si sincera (daca a existat), nu va murii niciodata.
Daca ai o problema cu erectia, ori masura penisului nu este adecvata, sau alte probleme de satisfactie sexuala, ia de citeste, invata, educa-te, ori foloseste jucarii sexuale, ca femeia ai la 28 de ani este plina de hormoni si vrea si ea sa fie satisfacuta.

| Mosotti a răspuns:

Nu s-au terminat femeile, nu casuna asa aiurea pe asta, du-te la un medic psihiatru, spune problema si vezi ce zice, daca trebuie sa te duci la psiholog sau iti da un tratament pentru depresie.

Doar nu ai 15 ani, ai 31, esti ditamai omul, nu te mai vrea, duca-se.
Si uite asa te-ai lovit de genetica femeilor, lor nu le plac baietii buni ci cei care-s mai rai. Deci asta chiar poate duce sa nu te mai iubeasca.

Ala de 23 ani precis nu e ca tine, e mai dur.

| anonimg a răspuns:

Sentimentul nu este dragoste; nici simțămintele nu înseamnă dragoste. Ci dragoste înseamnă să faci ceea ce trebuie făcut, chiar dacă nu simți ceva pentru celălalt.
Spune-i soției că sentimentele și simțămintele dispar; dar asta nu înseamnă că trebuie să vă despărțiți. Dacă ea nu simte nimic pentru tine asta nu înseamnă că trebuie să se despartă de tine sau să stea singură într-o altă cameră.
Ea trebuie să facă ceea ce rațiunea îi spune: să închidă legătura cu băiatul acela; oricum ar fi, Dumnezeu nu le va binecuvânta în veci relația lor. Ba încă relația lor va fi un blestem pentru ei amândoi.
Oamenii trebuie să trăiască după rațiune, pentru că rațiunea este dragoste. Pe când inima cu sentimentele și simțămintele ei sunt imitațiile diavolului față de dragostea rațională pe care a pus-o Dumnezeu în noi. Cine se i-a după inimă se i-a automat după diavolul. Dumnezeu ne îndeamnă ca să-I dăm Lui inima noastră, ca să pună rațiunea în ea. Dacă nu dăm inima lui Dumnezeu, atunci Satana va pune în ea înșelătoriile lui. Astfel oamenii ajung robi ai diavolului, chiar dacă ei cred că sunt liberi de obligațiile căsătoriei.
Iar dacă ea nu este rațională, este de datoria ta ca și cap al familiei peste care te-a pus Dumnezeu, să-ți păstrezi calmul și să fi rațional. Iubește-o indiferent de alegerea ei, pentru că fiecare om este liber să aleagă cât trăiește; dar odată cu libertatea alegerii va avea parte și de judecată, în funcție de binele sau răul făcut, și nu în funcție de sentimente sau simțăminte.
Arată-i mesajul meu pentru că doar rațiunea îl poate scoate pe om de pe drumul diavolului. Noi trebuie să luptăm cât trăim împotriva sentimentelor și simțămintelor. Nici Dumnezeu nu Se încrede în niciun om care are sentimente sau simțăminte față de Dumnezeu.
Sentimentele și simțămintele sunt doar niste gunoaie, bălegar sau scuipat în vânt, lucruri rele, distructive, pentru că ele nu sunt de niciun folos.
Pe când dragostea este rațională, dragostea este un principiu. Adică fac ceea ce trebuie să fac, chiar dacă sentimentele și simțămintele mele sunt altele decât îmi spune rațiunea. Dacă rațiunea îmi spune că trebuie să iubesc chiar și pe acela care mă urăște sau nu simte nimic pentru mine, atunci așa voi face. Pentru că sentimentele și simțămintele aduc ură, despărțire, lucruri rele față de acela care nu simte nimic pentru mine.
Spune-i soției că sentimentele și simțămintele aduc necaz, boală, suferință fizică și psihică, despărțire, oricât de plăcute ar fi acele sentimente.
Și drogurile sunt plăcute pentru consumatori; dar asta nu înseamnă că sunt și bune. Ele distrug rațiunea exact cum și sentimentele distrug inima.
Rațiunea (adică dragostea) se sădește în inimă atunci când zilnic facem ceea ce trebuie, chiar dacă nu ne place. Acest principiu va deveni obișnuință, pentru că nu ne naștem cu el.

| caalcen a răspuns:

"mi-a spus ca copii nu-i o problema ca nu mii ia, dar sa locuim intru apartament in camere diferite!"
Mamaaaaaaa, ce se foloseste de tine!
Cand orice femeie lupta sa ia copiii, ea ti-i lasa.
Mai mult, vrea si adapost in casa ta. Chiar spera ca vă va avea pe amandoi. Sau poate se satura de copilul ala si isi gaseste pe altul. Dar sa aiba libertatea de a avea 2-3 deodata.
Divorteaza si da-o afara din casa. Sa o adaposteasca pustanul sau ce iubit si-a gasi.

Răspuns utilizator avertizat
| EuSiNimeniAltcineva123 a răspuns:

Eu sunt băiatul ăla de 23 ani. Eu o să fiu noul tată al copiilor tăi. Muahaha!