| Dtudor02 a întrebat:

Salutări.

Voiam să fac o destăinuire. Au trecut aproape 2 ani de când m-am despărțit de cea care a fost logodnica mea. De atunci și până în prezent am lucrat la a mă vindeca și a lăsa viața să-și urmeze cursul. In aceasta perioada, am mai legat unele conexiuni, insa lucrurile nu au mers mai departe.

Am 23 de ani și sentimentul acela că vreau pe cineva lângă mine. Cineva care sa faca parte din viata mea sau cel puțin să mai doresc pe cineva din nou.

Dating? Cum ziceam, se mai leagă cate ceva, dar nimic concret. Mulți ziceti: iesi afara, fa-ti prieteni, fa-ti hobby-uri si vei găsi pe cineva. Am aceste lucruri in viata mea, dar nu pentru a favoriza mediul găsirii unei partenere, ci ca parte necesara vieții. Totuși, iubire inca nu.

Locuiesc singur cu chirie de mai bine de un an. Chiar munca cred ca m-a plafonat, dupa 5 ani de munca printre care am strecurat si 3 ani de facultate, am început să ies mai rar, sa ma focusez pe altele.

Mi-e dor, mi-e dor sa doresc pe cineva, mi-e dor sa ma îndrăgostesc sau cel puțin să-mi placa de cineva. Mi-am amintit azi de o fată pe care am cunoscut-o acum mulți ani pe platforma asta, chiar azi am văzut-o întâmplător la cumpărături, dar eram cu sora si maica-mea si nu am putut s-o abordez in treacat sa o intreb ce face, cum mai este. Intalnirea mi-a amintit cum e să-ți dorești pe cineva, da. Parca doar atunci traiesti cu adevărat. Voi ce ziceti?

Poate gândurile voastre bune imi vor folosi. Sau poate eu am sa va folosesc voua. Poate tu de acolo ma cautai.

În rest, toate bune si toate cele bune vi le doresc!

5 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai abia 23 de ani.
Fii recunoscător că ai cunoscut iubirea, despărțirea și durerea. Toate astea te vor ajuta pe mai departe, să cerni binele de rău în viitoarele relații.
Totul depinde de tine.
Dacă vrei sa cunoști pe cineva, socializează mai mult, roaga-te să întâlnesti sufletul pereche și sigur vei întâlni persoana potrivită ție.

| Kiran a răspuns:

Condoleante sentimentelor cu logodnica, inca se observ anumite cicatrici de la acea "batalie".
Uite, daca ai iesi mai des pe afara te-ai intalni doar tu singur cu anumite cunostinte si ai putea eventual sa intri in vorba fara sa existe sora ta sau mama in preajma cu treburi, pe langa asta ai putin o aura din serialul You, cu acel dialogul spre sfarsit.

Iti e dor de amintiri din vremea cand nu aveai griji, nu stiai inca ce gust are viata si nu cunoasteai atatea lucruri ce acum ti se par rusinoase si intr-un fel parca altfel te simti cand te uiti doar spre un drum ce l-a urmat aceea persoana, dar de unde stii ca nu este o capcana si nu te mai poti intoarce?
(mai exact ce problema intampini? )

| Dtudor02 explică (pentru Kiran):

Multumesc. Mm, ai observat bine, cicatrici. Nu contest faptul ca am ramas cu unele, dar ele ma invata multe si m-au format.

Si... mereu ies singur, doar rar, azi s-a nimerit episodul ala ce are loc o dată la câteva luni cand sunt cu sor-mea sau maica-mea xD

Ce problema intampin? Ei bine, cred ca sentimentul era asa puternic incat simțeam nevoia să-l expun undeva si cineva să-l receptioneze.

Desigur, m-ar fi bucurat daca era chiar acea fata, dar sanse nu-s si pe online nu dau de ea. Mi-e dor de sentimentul de demult si amintirile pe care mi le-a trezit. A fost ușor si placut cu ea, iesirile au decurs natural, simple, pline de tandrete, mangaieri, saruturi, vorbe dulci. Dintr-o greșeala atunci am facut-o sa plece si nu am apucat sa ii multumesc pentru acele 2 luni pline de sentiment, dar da, unele persoane in viata noastră vin doar sa ne imbogateasca la un moment dat si apoi viata isi urmeaza directia.

Mersi de răspuns si o seara faina!

Răspuns utilizator avertizat
| DTW a răspuns:

Nu iti mai bate capul cu relațiile sau intalnirile,sunt o pierdere de timp si de bani.
Si eu am fost in situația ta la vârsta ta si am tot sperat daca nu la o relație macar la sex si ghici ce?
Nu s-a intamplat nimic,oricat m-am chinuit nu am reușit, asta e pentru. unele femei am fost un ratat, sclav, bancomat manta de vreme rea aia e...
Insa de cativa ani mi-am schimbat atitudinea fata de ele si sincer imi e mult mai bine, recent m-am mutat la țară si spre norocul meu am gasit si un job care imi place prin zonă.
In schimb iti recomand sa nu iti mai bati capul ca nu iti faci decat rau, stai singur si fii puternic cam asta va fi viitorul din păcate dar trebuie sa ne obișnuim...
Daca vrei iubire iti recomand filme ptr.adulti te mai relaxeaza cat de cat...