Asa sunt si eu. Dar sunt baiat. Fata stie ca o plac asa ca acum suntem impreuna. Cel mai bine ar fi sa te apropii cat mai mult de el, sa-i faci pe plac, sa canti foarte frumos... Totusi, cand el chiar sta langa tine inseamna ca e momentul sa-i spui ca-l placi.
Pai date pe langa el si intreaba-l daca i-a de mult lectii de chitara, si daca stie sa cante, si daca ar putea sa te invete mai multe, si sa-ti dea id-ul lui de mess in caz caai intrebari legate de chitara sa i le adresezi, sau sa invatati impreuna sa cantati.
Parerea mea e ca nu ai cum sa te indragostesti de el atat de curand.Pai ai putea sa porti o conversatie normala cu el sa incerci sa aflii daca te considera si el simpatica ca doar nu cred ca a mancat pe nimeni.
Pai asa s-a intamplat si la mine eu il placeam foarte mult si el imi cerea nr de telefon al prietenei mele. eu sufeream deoarece il placeam asa ca ne-am imprietenit prin o conversatie normala si cam atat acum suntem impreuna de 6 luni. asa procedeaza si u si fii cat mai sexi si mai matura in fata lui o sa te placa din prima dupa ce va imprieteniti ceva timp.
De ce nu intri chiar tu in vorba cu el? de ce nu ii ceri id-ul de mess sa vorbiti pe mess apoi va imprieteniti ii ceri nr de telefon si relatia se va dezvolat de la sine cred ca trebuie sa fi putin indrazneata
bafta