Foarte impresionanta povestea si modul cum v-ati format intr-o relatie. Condoleante sentimentelor pentru final din nefericire.
Uite, nu stim exact ce lucruri au adus finalul relatiei voastre si daca te-ai ocupa mai mult de rezolvarea acelor probleme, cam jumatate din intrebari s-ar elimina de la sine.
Ai avut un trecut cu parinti egocentrici si totodata ai devenit violent cu cei din jur; A trecut, uita-te la romanul scris de tine, acea parte nu mai iti controleaza viata. Pur si simplu accepta ca trecutul tau te-a facut sa fi intr-o relatie cu fata aceasta si ai simtit cum te-ai schimbat dintr-o bestie, intr-o fiinta umana.
Legat de ea, depinde mult ce ai facut sau ce lucruri ea nu le mai poate accepta, dupa despartirea voastra si mai exact acum este intr-o relatie? ai observat un comportament retras social din partea ei dupa despartirea voastra?
Chestia este că nu am fost o bestie, certurile scandalurile, nu le provocam eu, nu s conflictual, de obicei tac din gură, certurile și bătăile și toată violenta atât fizic și moral au fost între părinti, cum sa zic eu, practic nu a fost o familie armonioasă, mama a decedat acum 2 ani, a scăpat și ea de atâta răutate, ea a decis să rămână cu tata chiar daca este alcoolic doar din pricina mea și a fraților până creșteam mai mari, de aceea eu nu mă pot vedea scandalos Intr o relație serioasă, am vrut sa fiu cu ea, sa o iubesc,și ea pe mine, sa fim fericiti sa avem o familie fericita pe viitor, dar uneori nu ne înțelegeam bine, cel puțin asta se întâmplă numai când vorbim pe Instagram,fiindcă când ne vedem ne înțelegem foarte foarte bine,ne iubim la maxim, motivul pentru care ea m-a blocat în cele din urmă a fost că "esti nepăsător " "nu mai simt ceva " "nu mai e ca la început " lista ar putea continua intr adevăr,dar uneori chiar mă doare capul, ne am mai certat, si am rezolvat mereu, ii spuneam că o să fie bine,că am învățat, dar acum deodata, a fost ceva ciudat, poate și eu greșesc,sunt sigur de asta, dar incerc,incerc de fiecare data să mă "repar" cu orice vorba spusă aiurea, eu am ajuns la concluzia că dacă nu știi să vorbești prin mesaje,e totul degeaba, eu nu am harul ăsta,chestia este că pe social media se pot interpreta multe lucruri, multi și din cauza asta se despart, in fine, eu chiar o vreau mult pe fata asta, vreau sa am grija de ea sa o iubesc mereu, nu sunt vreun sfânt, dar nu am vicii grave, adică nu fumez, nu beau, și fac astea strict pentru o viitoare relație, fiindcă dacă aș începe chestiile astea, ar deveni dependență, nu vreau sa devin bețiv sa îmi bat femeia că așa este "tradițional", zic tradițional că așa a fost la mine in familie, vreau sa o iubesc, și vreau să vadă asta, am mai observat uneori că ea se duce cu gândul prea departe, azi e duminică, ieri seara mi-a dat block, tot timpul ăsta am fost frământat că poate o sa o pierd, astăzi cam pe la 13, mi-a dat mesaj pe WhatsApp, și mi-a spus că daca vreau sa vin mâine să stăm un pic de vorbă ca sa fiu mulțumit, o să mă duc ce o să fac, fiindcă o să îmi fie prea dor de ea daca nu, nu vreau sa ii fiu nici prea insistent să o sufoc, sa ii spun hai te rog hai sa o luam de la capăt, dar nici nu vreau sa o pierd, nu stiu, toate se bat cap in cap, probabil e din cauză că am fost prea sigur pe mine că o să fiu mereu împreună cu ea, adică o văd perfectă, dar nu poți forța pe cineva, sunt 50% șanse ca mâine să îmi spună că ar trebui sa ne vedem fiecare de drumul lui, iar restul că ar vrea să vadă dacă mai are rost sa continuam.
Genul feminin are un dar, dacă pot spune asa, de a te dezamagi exact cand iti este lumea mai draga.
Stie ca o cauti, nu o mai face deloc. Daca nu te-a uitat te va cauta ea. Nu ii raspunde daca totusi te va cauta. Femeilor le place sa se joace cu sentimentele barbatilor.
Dacă nu o mai caut,adică deloc, ea practic ar fi sigură pe ea că nu s-ar fi meritat relația cu mine,iar eu sunt sigur că s-ar fi meritat, mâine mă văd cu ea, probabil pentru ultima oara, ca sa discutam. Am sa vad mâine cum decurge aceasta "întâlnire" iar dacă ar fi sa nu mai fim împreună, nu pot obliga, chiar dacă îmi doresc foarte mult sa fim împreună să o iubesc mereu, sa fim fericiți, momentan mi-am propus că dacă ne-am despărți, eu am sa devin mai cuminte, nu cum eram in trecut, mai gagicar, ceva de genul când mă despărțeam de o fată nu îmi pasă și îmi căutam alta, uite că la fata asta nu pot, o iubesc prea mult
Nu stiu Sabin, toate se bat cap in cap, nu stiu cum era mai de mult, când nu era social media, dar uite că acum din orice lucru mărunt se ajunge la chestii mari.
N-am stat sa citesc toata pledoaria ca dupa 10+ ani pe TPU, recunosti cliseele adolescentine de genul.
1. Se scrie "cu mine insumi" NU "cu mine insusi".
2. Mergi inainte ca toti am trecut prin din astea. Se numeste maturizare.