Imi cer scuze pentru raspunsul meu anterior, nu am vrut sa par taios. Poti gasi alta bona de incredere, nu ii mai cauta in coarne asteia.Esti sentimantala cu ea pe banii tai. Daca vrei sa-i mai dai o sansa, clarifica din nou cu ea care-i sunt atributiile.Nu ca n-ar fi multumita cu banii, dar foloseste o strategie prin care sa mai traga ceva de la tine, pentru ca a vazut ca merge.Fii mai ferma, fara a-ti pierde stapanirea de sine.
Da,... mi-as putea oferi eu serviciile, sunt mamica a doua fetite clasa a VIII -a si a V-a, si ador copiii, mai ales pe cei mici. Pe langa familie, sunt si studenta anul II la pedagogie in cadrul Universitatii. Daca sunteti interesata va comunic nr. telefon 0724915795 si mentionez ca locuiesc in zona Colentina - Bucur Obor- Stefan Cel Mare. Oricum succes in cresterea copilasului /ganditi-va ca acesta merita ce este mai bun.
Buna seara! imi pare rau ca se intampla lucruri d-astea... Eu am selectat o bona de la o agentie de pe calea plevnei, facul. Stomatologie, nu mai stiu cum se numeste si am inlocuit-o gratuit. acum e super, sunt mamica fericita. Cauta pe google agentia si suna. Vei fi fericita. Sa ceri cu Georgiana Staicu. O seara buna! Karina
Si considerati ca 1000 de ron sunt suficienti pentru o persoana careia i-ati incredintat in mana viata propriului copil?
Oferai 12 mil si atunci fi u cea nemultumita si critica.si care se vaita de bani etc
Salariul unei bone variaza.acum depinde ce pregatire are bona d voastra. daca este o persoana educata, cu pregatire specializata in acest domeniu sau daca este o doamna pensionara sau fara educatie care vrea sa castige un ban. 1000 de ron este ok.mama mea era bona unei fetite chineze, 24 din 24, nici macar la sfarsit de saptamana nu o luau si castiga cu tot 900 ron(inclusiv intretinerea). doar ca mancarea, dulciuri aduceau ei.as zice ca este destul de ok cat ii platiti bonei.
Buna ziua, eu tocmai ce mi-am incheiat "activitatea" de bona, desii am terminat o facultate de stat cu profil economic, de mica am fost atrasa de cei mici, si doream sa am grija de copii, copil fiind si eu. Inca din generala am fost bona dupa cursuri ma duceam la familia respectiva si aveam grija de o fetita de cateva luni, in timp ce aveam grija de ea, imi faceam temele, dupa ne jucam, copil care avea grija de un copil. Acum, s-a implinit un an de cand m-am reangajat(pana luna trecuta) ca bona pentru doi copilasi, fiind atat de multumita, mama copiilor mi-a propus sa ma mut la dansa, progr meu era de la 7 la 18, dupa puteam sa fac ce vroiam, avand propria mea camera( incheindu-se cu lectiile fetitei celei mari).(Pe langa pregatirea celui mic pentru gradinita, adica, menaj pentru copii, lectii, participarea la sedintele de la scoala respectiv de la gradinita+ diverse activitati, de genul, jocultelor, predarea cuv.uzuale a limbii engleze, scos in parc, ma si jucam cu cel mic, menaj usor, nu intra in atributiile mele, da vb aia, nu imi cadea mana daca faceam cate ceva)luam 19 mil(+ prime de sarbatori) dintre care imi lua 4 mil pentru chirie si datorii, de aceea mi se pare o mare prostie sa tineti o doamna care nu are chef de copilul dumneavoatra. Sper ca mesajul meu nu a cauzat neplaceri.O dupa amiaza placuta!
Buna! daca vrei sa schimbi bona eu imi caut de mult un astfel de job, dar nu am gasit.eu sunt multumita j pe 10 mil j stiu sa fac de toate.am j experienta cu copii foarte mici si mai mari.astept un raspuns la id asta:teo_sweet90