Depinde in ce anturaj e, incearcai si spune-i un fel de "discurs" spune-i asa : "Te rog alege intre minte si acel anturaj(ceva de genul), eu te iubesc mult si nu vreau sa te pierd, te rog ramai cu mine" ceva de genul,sa... "te bagi in sufletul lui" sa vezi ce are pe inima, intreaba-l de ce s-a bagat in acel anturaj, etc ce ii place
Pai sunt in aceeasi situatie.si cel putin eu ii zic ca daca mai face aia(ceva ce nu`mi convine) sau daca face vreo "prostie" ce fac ei de obicei.batai in grup sau etc.ii zic ca ma supar.ii sterg nr`u.sau chestii de genu si fiindca tine la mine renunta.nu odata l`am pus sa aleaga intre anturaj si eu...si totusi daca sunteti apropiati cred ca va face la fel.incearca eventual sa-i explici ca nu face bine...
Am o solutie cam grea si dureroasa.Convingel ca anturajul in strica. Vorbeste cu toti prietenii lui sa incerce sa-i dea teapa sa-l umileasca si asa el isi va da seama ca in anturaju ala sunt numa tampiti.Incearca si poate reusesti + ca daca il iubesti ar trebui sa te gandesti la el.Da nu cred eu ca anturaju ala il accepta ca pe un prieten, e ceva ciudat un pusti de 10 este primit doar ca sa fie luat la misto ca e tocilar sau este luat in anturaj pentru ai sistrica notele. Daca nu vrei prima varianta incearca sa-l atentionezi ca are note proaste sau ca anturaju isi bate joc de el, crede-ma din prima n-o sa functioneze da poate daca ncerci...
Succes
Chestia e ca ar trebui sa-l lasi pe el sa vada ca nu e bine ce face. Eventual ai putea sa-i explici tu, dar pe ocolite sa nu se simta prost.Nu face greseala sa l pui sa aleaga, ca o sa ramai fara el! P.S.- Sorry daca te a deranjat ultima parte, dar incercam sa-ti spun ce as face eu daca as fi pus in situatia de a alege! Bafta!
Vorbeste cu el despre asta, in sensul ca : uite ce faci, dupa parerea ta e bine? daca zice ca da, explica-i ce e bine si ce e rau, arata-i ca poate mai tarziu in viata va regreta asta... O situatie simpla : din cauza anturajului ajunge sa sparga o masina, dar este prins, chestia asta ii ajunge la dosarul penal care mai tarziu o sa-i dea de furca atunci cand va vrea sa se angajeze. Era doar un exemplu. Pur si simplu lasa-l sa gandeasca logic, daca e bine ceea ce face si ce nu... Multa bafta la amandoi
Cred ca mai intai ar trebui sa-l analizezi din toate punctele de vedere si sa te asiguri ca cei din jurul tau gresesc, iar dupa ce esti convinsa ca baiatul asta tine la tine, ai incredere in el ca se va schimba. nu e usor pentru ca pers din anturaj de cele mai multe ori au o mare influenta asupra celorlalti, dar cred ca cel mai bine vb deschis cu el despre ce crezi si poate ajungi la un rezultat comun multa bafta
si nu uita, speranta moare ultima.
Fi alaturi de el si incearca sa ii deschizi ochi si sa ii faci si pe ceilalti sa-l accespte si sa nu-l mai judece, spune-le cum ii el cu adevarat
In primul rand ai dreptate "o persoana nu se schimba peste noapte" dar nici nu poti hotari tu ce e bine si ce e rau pentru el daca el nu e in stare sa faca singur treba asta.Nu are niciun rost sa te transformi intr-o regina a dramei :-J nop,trebuie doar sa-i spui parerea ta... daca vrea sa te asculte e alegerea lui. Singur trebuie sa realizeze cine ii este alaturi la nevoie si cine nu, de cine are cu adevarat nevoie.Tu trebuie sa te comporti la fel ca pana acum, nu trebuie sa te indepartezi de el...cu timpul isi va da seama ca ceea ce are in comun cu acea gasca sunt doar capriciile adolescentine pe care totii le avem
Buna problema asta e cam cu 2 taisuri pe deoparte este anturajul lui prost iar p de alta este apropierea dintre tine si el. trebuie sa incerci sa te impui in fata lui incetul cu incetul dar ferm si problema se va rezolva in timp. daca ajunge sa te iubeasca se va schimba mai repede renuntand si la anturajul lui
anonim_4396 întreabă: