"îl iubesc nu pot sa zic că nu"
Adică iubești un psihopat care te violează, dă oamenilor cu bâta în cap până îi bagă în comă și al cărui loc este în mod evident în închisoare? Iartă-mă, dar nici tu nu ai toate țiglele pe acoperiș dacă alegi să fii cu acel om pentru niște țigări, mâncare și o baie.
Pai, fie iti faci iubit pe cineva mai violent in cazul in care te apara si nu te raneste pe tine, fie apelezi la politie, fie cauti tu alta alternativa, pleci in alt oras dupa ce rezolvi putin situatia materiala.
Dacă a dat bâte în cap la alții și pe tine te bruschează cred că ești conștientă că tu poți să fii o viitoare victimă (vezi Emil Gânj unde situația a fost fix la fel la început și s-a sfârșit tragic). Părerea mea este să te desparți cât mai repede de el (îi arunci motivul că nu mai poți face sex), el va începe să bombăne sau chiar să spumege de furie și în momentul ăla ceri ordin de protecție de la poliție. La cât de sensibilă este treaba azi cu ordinele de protecție cred că oamenii legii se vor mișca repede. Să nu crezi că exagerez însă soiul ăsta de oameni consideră că femeia este proprietatea lor și sunt în stare să o omoare dacă ea scoate vreo vorbă despre despărțire. Mi-e milă de tine și sper să se termine cu bine pentru persoana ta.
Nu mă încred în poliție, și nu vreau să i fac rău, deja e pe marginea prăpastiei, nu mai e decât un pas până la închisoare
Atunci n-am ce sfat să îți mai dau îmi pare rău. Doar că uită-te ce a pățit săraca fata aia cu Emil Gânj care tot așa era îndrăgostită de el și până la urmă a murit de mâna lui.