| OnlyTheScript a întrebat:

Tatal verisoarei mele a murit ( este vecina mea si imi este ca o sora ).ce sa fac ca sa ii treaca? sa uite macar ce s-a intamplat aseara

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu vrei să uite de ieri până azi? Realizezi?
Trece foarte greu peste acest eveniment nefericit!
Condoleanțe!
Pa, pa.

| Felys a răspuns:

Nu poti decat sa ii fi sprijin moral, de uitat nu poate fi vorba, asa ceva nu se uita nicidata, daca prietenii ni putem schimba cand vrem, parintii si fratii niciodata

| Naяutσ a răspuns:

Cum sa uite de tatal ei? Las-o cu timpul ranile se vor vindeca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poate uita niciodata. Dar poti sa fii alaturi de ea, sa o sustii, sa-i fie mai usor. Condoleante familiei.

| LikeARollingStone a răspuns:

Nu o lasa singura si...ascult-o! Atat!

| Park1Suin a răspuns:

Imi pare rau.Nu poti sa faci altceva decat sa astepti sa treaca timpul findca incetul cu incetul va uita.Tu incearca sa o sprijini in aceste momente grele, doar atit.

| MiculFaraon a răspuns:

Te poti duce la ea sa o compatimesti. Sa vorbesti frumos cu ea. Si sa ai grija de ea.

| OnlyTheScript explică:

Tie iti arde de ras? sa iti fie rusine de ce ai facut! nici nu stii ce dureros este!

| CulturistuCris a răspuns (pentru OnlyTheScript):

Nvinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte..."

| OnlyTheScript explică:

Nu stiu...ce pot face eu ca am obs ca si eu sunt distrusa psihic..eram foarte apropiata de unchiul meu crying plang foarte mult

| queenofsaigon a răspuns:

Nu poţi să o faci să uite. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face e să îi fii alături, să stai cu ea, eventual să îi aduci şerveţele.

Cu timpul îi va trece, dar până atunci... nu există vreo poţiune magică să i-o dai şi să îi treacă orice tristeţe.

Condoleanţe familiei.

| Batgirl a răspuns:

Nu poti face nimic altceva decat safi alaturi de ea si sa o sprijini...straight face

| Abbcdd a răspuns:

Nu poate uita, nu e un simplu personaj din viata ei, e tatal ei. Nu poti decat sa o sprijini si sa ii fi alaturi mai ales acum. Cu timpul o sa ii mai treaca dar nu asa repede. Bafta:*

| zumbalina a răspuns:

Nu prea poți cred că ai enervao și mai mult dacă ai incerca sa o faci sa uite

| yAsMy11 a răspuns:

Incearca sa o sustii, sa margi cu ea in oras sa fii alaturi de ea tot timpul, poti sa dormi la ea, sa mergeti la petreceri, ceva de genu...