Bună.
Tu vrei să uite de ieri până azi? Realizezi?
Trece foarte greu peste acest eveniment nefericit!
Condoleanțe!
Pa, pa.
Nu poti decat sa ii fi sprijin moral, de uitat nu poate fi vorba, asa ceva nu se uita nicidata, daca prietenii ni putem schimba cand vrem, parintii si fratii niciodata
Imi pare rau.Nu poti sa faci altceva decat sa astepti sa treaca timpul findca incetul cu incetul va uita.Tu incearca sa o sprijini in aceste momente grele, doar atit.
Te poti duce la ea sa o compatimesti. Sa vorbesti frumos cu ea. Si sa ai grija de ea.
Tie iti arde de ras? sa iti fie rusine de ce ai facut! nici nu stii ce dureros este!
Nvinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte..."
Nu stiu...ce pot face eu ca am obs ca si eu sunt distrusa psihic..eram foarte apropiata de unchiul meu
plang foarte mult
Nu poţi să o faci să uite. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face e să îi fii alături, să stai cu ea, eventual să îi aduci şerveţele.
Cu timpul îi va trece, dar până atunci... nu există vreo poţiune magică să i-o dai şi să îi treacă orice tristeţe.
Condoleanţe familiei.
Nu poate uita, nu e un simplu personaj din viata ei, e tatal ei. Nu poti decat sa o sprijini si sa ii fi alaturi mai ales acum. Cu timpul o sa ii mai treaca dar nu asa repede. Bafta:*
Nu prea poți cred că ai enervao și mai mult dacă ai incerca sa o faci sa uite
Incearca sa o sustii, sa margi cu ea in oras sa fii alaturi de ea tot timpul, poti sa dormi la ea, sa mergeti la petreceri, ceva de genu...
dragosx2002 întreabă: