| Becky18 a întrebat:

Tu ce faci cand esti trist si nu ai cui sa ii spui ce ai pe suflet?

Răspuns Câştigător
| Wehrmacht a răspuns:

De obicei trec de la starea de tristete la cea de nervi si ura pentru idiotii care ma enerveaza.Nu stiu cum...pur si simplu se intampla.

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îmi găsesc activități relaxante ca să uit!
Pa, pa.

| mihaelaa18 a răspuns:

Ma refugiez in scris si in muzica happy m-a ajutat de multe ori, cand mi-a fost greu si nu am avut pe nimeni langa mine happy

| William a răspuns:

Cand sunt trist ma enervez si sparg lucruri si injur.

| LonelyLoner92 a răspuns:

Incerc sa ma gandesc la ceva frumos.

| Pricked a răspuns:

Mă confesez unor necunoscuţi, aici, pe TPU.

| Duucu a răspuns:

Mereu am pe cineva. Poate în cazuri extreme mă confesez aici pe TPU, dar rareori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

--Intru pe TPU incercand sa ma ''eliberez'' de stres ajutandu-i pe altii cu un sfat!
-Ascult muzica ''eliberatoare''
-Meditez la sensul vietii(sens pe care EU ''il construiesc'')!
-Incerc sa gasesc activitati care sa ma faca sa ma simt mai bine, sa uit de probleme(ca de ex gatitul, gradinaritul(florile)...)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte imi scriam problemele pe TPU dar am renuntat. Ascult muzica, scriu in jurnal sau pe blog. Fumez si ascult muzica care ma face sa ma simt bine. Imi zic ca nu are rost sa fiu trista. Ma uit la stand-up. Sau pur si simplu ma pun sa dorm stiind ca pana maine imi trece.

Doamne ce trista sunt. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ascult muzica la pian, imi pare rau ca nu am unu si nu stiu sa cant, m-ar ajuta si mai mult sa dau afara tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă plimb de nebună pe străzi în timp ce ascult muzică, şi probabil plâng.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la un dihovnic spui ce ai pe suflet. poate nu e cea mai buna varianta in cazul tau dar merita incercat. cineva te asculta, nu judeca, ba mai mult te si sfatuieste cum e mai bine sa procedezi. succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plang pana ..raman fara lacrimi ...si putere...sad

| kandaraki a răspuns:

Ma uit pe youtube la video funny, comedii ceva. sau citesc ceva pe net chestii funny, si mai am o metoda - ma joc cu cainele!

| TOOL a răspuns:

Ascult rap, si ma gandesc la persoane care o duc mai rau ca mine.

| Rockefeller a răspuns:

Sun un prieten

| asdfghjklș a răspuns:

Plang

| ionandreea97 a răspuns:

Cand sunt trista si nu am cui sa spun, ma inchid in camera si plang. Stau asa vreo cateva ore si pe urma, dupa ce imi mai revin putin, ma duc putin sa ma plimb in parc.

| Shattered a răspuns:

Ascult muzica. thinking

| AliMiha a răspuns:

Am prietenii pe TPU care ma ajuta de departe cu un sfat si o vorba buna... mai ascult muzica dar trista pana plang iar apoi imi revin eroic.

Întrebări similare