Eu cred în așa ceva și sunt convis că există dar această iubire la distanță din păcate e foarte rară și nu mulți au norocul să le reușească o asemenea iubire...trebuie ca ambii parteneri să aibă încredere unul în altul.
Cred in iubire la distanta si am avut parte de asa ceva cu cineva din Anglia. Nu s-a terminat prea ok, dar stiu sigur ca l-am iubit si ca la randul meu am fost iubita.
Iooi, foarte kawaii. :3
Nu cred în dragoste la prima vedere, adică nu am avut încă parte de aşa ceva.
Şi legat de distanţă... Dacă la un moment dat ne-am putea întâlni în realitate, de ce nu? Dar asta doar după ce aş vedea persoana respectivă face to face.
Drăguţă povestea ta, şi mai drăguţ e că lupţi pentru ea.
Mai, eu m-am nascut mai intr-o zi cu 'Toma' asa, si de fel sunt mai suspicios.
Si la povestea ta pe mine m-au facut curios detaliile tehnice.
Cum craci(crengi) ai ajuns in US si te-au deportat de 2 ori, de fel americanii daca treci de viza, dar iti faci forme, adica un domiciliu stabil, de fel nu deporteaza daca nu faci alte probleme(infractiuni), cum crezi ca stau zeci de milioane de sud-americani, sunt unii care nu au acte de 20 de ani, plus daca revii acasa, nu mai pupi tu viza minim 10 ani, asa ca nu stiu cum ai revenit tu dupa ce ai fost deportat odata iesit din viza.
Asta o data.
Nu iti stiu povestea dar daca era asa mare 'lovele' intre voi, este stiut ca prin casatorie in 3 ani ajungi sa ai green-card, iar in anii astia daca ai domiciliu, iti vezi de treaba ta, nu te deporteaza nimeni, adica in cel mai simplu mod trebuia doar sa te casatoresti cu ea.
In fine, e parerea mea...despre fabula ta.
La deportare depinde si ce iti este scris pe ordinul de deportare. vezi ca exista doua modalitati de deportare : cu sau fara interdictie. Tu ai mentionat ordinul de deportare cu interdictie. Interdictie care am primit la a cincea vizita in US si ultima... Inainte m-au deportat de doua ori fara interdictie si mi s-a spus sa rezolv o problema cu actele si dupa sa aplic pentru viza. Dar tot nu le-a convenit. Daca nu esti vrut in America crede-ma ca nu poti sta acolo
Casatoria si mai grea pentru ca am incercat. Dosar am depus acum... cred ca acum doi ani. Stiu ca ajunsesem prima data in US si l-am depus. Dar acolo a putrezit. Niciodata nu am primit raspuns. Ce sa fac? Sa ma bat cu ei? Legile lor. Eu trebuie sa respect. Si in ciuda suspiciunilor tale eu am fost de 5 x in US, de doua ori deportat fara interdictie, a treia oara deportat cu interdictie. Asta pentru ca numele lui taica-su mi-a asigurat accesul. Cand s-a aflat la cine merg si cine garanteaza pentru mine au acceptat. Dar degeaba daca nu m-a placut cineva de la USCIS in US. cred ca excesul de vize a adus in aceasta situatie. A batut la ochi la cei din us ...nu stiu, dar eu nu ma las. Tot ajung acolo si le dovedesc ca o iubesc. Ce infractiuni? Eu? Nu stiu care a fost motivul. Dar nu am cum sa contest. Poate au facut abuz. Ma gandesc si la asta.
Cred in astfel de relatii, chiar daca persoana iubita e din Romania sau nu.Eu sunt acasa iat sotul de 7 luni in Irlanda, ne iubim foarte mult si nu ne-am gandi la despartire fiindca e distanta prea mare.Ne iubim si atat. Avem impreuna un baiat minunat de 1 anisor, nu am putea renunta la familie pentru nimik..Succes