anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Uneori ma intreb daca sunt eu prea dificila.
Foarte rar gasesc pe cineva cu care chiar am ce vorbi si sa-mi si placa sa vorbesc cu persoana aceea.
Stiu ca fiecare gandeste diferit,dar parca eu sunt prea de tot.
Sau sunt prea paranoica...
Am incetat sa mai vorbesc cum as vorbi eu de obicei,pentru ca nimanui nu-i pasa.
Dau raspunsuri absolut banale (care ma enerveaza si pe mine) pentru ca simt ca nu ma fac inteleasa altfel.
Saau poate nu caut unde trebuie.
Oricum...m-am saturat de lumea asta superficiala.
Voi ce parere aveti? Pro sau contra, nu conteaza...astept raspunsuri.
P.S: Daca aveti de gand sa-mi dati raspunsuri doar pentru fundita aia idioata, mai bine nu mai scrieti nimic.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu ce vrei sa zici.
Si cand dai peste oameni care te intreaba ce faci doar de dragu sa auda un bine si sa scuipe si el un bine si sa plece impacat ca te-a bagat in seama parca iti vine sa-i dai cu ceva in cap si sa-l intrebi " Si ce ti s-a mai intamplat in ultimele minutebatting eyelashes? ".

Si nu esti prea dificila sau poate suntem amandoua. Nici eu nu gasesc pe la toate colturile oameni cu care chiar sa am ce discuta.
Rar ii gasesc, si cand ii gasesc vorbesc cu orele cu ei si cand suntem pe mess 8 ore non-stop. Asta pentru ca am un frate care vrea si el, ce naiba.
Oricum nu e vorba de un caracter dificil, e vorba de maturitate. Adica de ce sa imi pierd eu nervii pe unu care imi abereaza. Sti ca mai sunt unele persoane care din " Buna, ce faci, si eu fac bine. " nu ies. Da baga domne' degetele in apa si dupa in priza si vin-o la mine sa-mi zici, crede-ma, o sa te ascult cu cea mai mare atentie.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da,ai dreptate.Mersi pentru melodie, foarte potrivita.

anonim_4396

nu simt eu inima ta? de-aia sunt telepatistul numarul unu al tarii, ce zic eu al tarii, al bucurestiului daca nu a scarii de bloc unde locuiesc eu?

anonim_4396

Da,nu imi apare ultimul tau raspuns, dar am trecut pe la tine si l-am vazut.
Ok...stiu deja ca stai in Bucuresti si ca stai la bloc.Nu spune mai multe ca sa nu te caute dusmanii, da?
Fii si tu mai atent!laughing

anonim_4396

poate o dau in manele acum laughing
ce sa facem si noi, remuneratie mica, dupa buget, am pus bani la ciorap de doua nivele la o vila dar imi trebuiesc si pentru parter

anonim_4396

Inteligenta va rog smugbatting eyelashes. Eh pe naiba, i'm just a kid. happy
O zi buna. big hug

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Pff...Eu gasesc mai mereu persoane cu care sa discut ore in sir fara sa ma plictisesc pentru ca imi place sa cunosc persoana bine..Acuma depinde si de caracterul tau, cat de sociabila si agreeata esti.
Eu am noroc ca am avut parte de noroc.