Stiu ce vrei sa zici.
Si cand dai peste oameni care te intreaba ce faci doar de dragu sa auda un bine si sa scuipe si el un bine si sa plece impacat ca te-a bagat in seama parca iti vine sa-i dai cu ceva in cap si sa-l intrebi " Si ce ti s-a mai intamplat in ultimele minute? ".
Si nu esti prea dificila sau poate suntem amandoua. Nici eu nu gasesc pe la toate colturile oameni cu care chiar sa am ce discuta.
Rar ii gasesc, si cand ii gasesc vorbesc cu orele cu ei si cand suntem pe mess 8 ore non-stop. Asta pentru ca am un frate care vrea si el, ce naiba.
Oricum nu e vorba de un caracter dificil, e vorba de maturitate. Adica de ce sa imi pierd eu nervii pe unu care imi abereaza. Sti ca mai sunt unele persoane care din " Buna, ce faci, si eu fac bine. " nu ies. Da baga domne' degetele in apa si dupa in priza si vin-o la mine sa-mi zici, crede-ma, o sa te ascult cu cea mai mare atentie.
nu simt eu inima ta? de-aia sunt telepatistul numarul unu al tarii, ce zic eu al tarii, al bucurestiului daca nu a scarii de bloc unde locuiesc eu?
Da,nu imi apare ultimul tau raspuns, dar am trecut pe la tine si l-am vazut.
Ok...stiu deja ca stai in Bucuresti si ca stai la bloc.Nu spune mai multe ca sa nu te caute dusmanii, da?
Fii si tu mai atent!
poate o dau in manele acum
ce sa facem si noi, remuneratie mica, dupa buget, am pus bani la ciorap de doua nivele la o vila dar imi trebuiesc si pentru parter
Inteligenta va rog . Eh pe naiba, i'm just a kid.
O zi buna.
Pff...Eu gasesc mai mereu persoane cu care sa discut ore in sir fara sa ma plictisesc pentru ca imi place sa cunosc persoana bine..Acuma depinde si de caracterul tau, cat de sociabila si agreeata esti.
Eu am noroc ca am avut parte de noroc.