| QWERTYUIO866 a întrebat:

Va rog, ajutati-ma! sad
Nu stiu ce se intampla dar orice i-as cerei mamei mele imi refuza din start. Nu, nu este vorba despre prostii adica tigari, iubiti, tatuaje sau chestii din asta.
Este vorba despre viitorul meu. Lucruri care imi vor fi de folos in viata. Nu vrea sa ma ajute. Incep sa cred ca imi vrea raul crying
Multi colegi sau transferat la licee mai bune. Colegi foarte prosti choar. Mama mi-a spus "NU" din secunda 2.
I-ar cerut mamei, sa ma ajute cumva sa scapt de raraiala. Nu vrea sa ma duca la logoped sau la doctor. A spus ca e mostenire. Nici nu vrea sa incerce sa ma ajute.
Sunt foarte suparata, nici macar nu am cui sa ma descarc de toate astea. Mi-e si teama sa ii mai cer si alte lucuri cu adevarat importante. Presimt ca o sa spuna "NU".
Ce sa ma fac? Ce se va alege de viitorul meu? Propria mama nu vrea sa ma ajute si ma descurajeaza. sad

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa sant obisnuiti multi parinti pentru ca nu au fost crescuti corespunzatori si nu sant in stare sa isi creasca mostenitorii

| Radu284 a răspuns:

Nu trebuie un liceu bun ca sa inveti bine. Ai internet, poti invata de pe net. Nu e ca si cum profesorii detin niste depozite de informatii la care elevii nu au access.

| raluk27 a răspuns:

Te-ai gândit că e din cauza banilor? Toate presupun cheltuieli suplimentare.