Inainte de a te uita dupa baieti, scrie romaneste sa intelegem si noi, nu sa deducem.Si un sfat: lasa baietii sa te sune ei nu ii suna tu sa ii plictisesti. Daca baiatul respectiv tine la tine v-a gasi el o modalitate sa iti arate, daca il plictisesti cu telefoanele iti v-a spune ceva: pa.
Exista 2 variante in problema ta![]()
Te duci la el si ii sp in fata ca il placi.Iti trebuie putin curaj pentru asta.Este mai greu la inceput, dar vei reusi pana la urma![]()
Sau ii dai de inteles ca il placi.Stai in preajma lui, vb mai mult cu el, ii iei apararea atunci cand este nevoie, il ajuti...etc.Baietii se prind foarte repede cand o fata ii plac
Asa ca nu iti face probleme![]()
Daca il iubesti, invata sa lupti pentru el.Nu il lsa nici o clipa.Ai incredere in tine si fi optimista
Mult succes, Alina!
Ceao alina:*. uite.cam am fost si eu in situatzia asta
. asa-i e usor de zis. dar greu de facut
. mai intai ar trebui sa iesitzi cu niste prieteni...mai vorbitzi si voi. si cu timpu` sa-i spui ce sentimente ai fata de el. incearca sa-l cuceresti si mai multi.prin priviri.gesturi`
. dar sa nu pari obsedata. adica sa nu`i arati ca mori dupa el
. asa baietii cred ca suntem la picioarele lor. daca zici ca totusi va cunoastetzi. mai cheama`l si tu la o plimbare cu rolele. un suc. si cu timpu cine stie
. poate iese ceva frumos intre voi`
.
Succes oricum!:*:*
Spune`i k iti place de el, nu risti nimic, el trebuie sa stie asta, poate si lui ii place de tine da ii rusine sa-ti zica sau are alte motive, nu stiu, da` spune`i si dupa aia intreaba`l daca el simte cea pentru tine, daca tu ii zici poate prinde si el curaj si iti spune.Bafta! :*
Daca nu stie ce simti spune-i usor... si spune-i intr-un moment NUMAI al vostru si intreba-l ce simte si spune-i si tu lui... dar mergi cu pasi mici si fa-i un cadou de ziua lui sau inaintea Craciunului... si eu am cateva colege si sunt moarte dupa un baiat... crede-ma ii fac poze si se uita la el in continuu
Ar trebui sa vorbesti cu el..Sa`i spui ce sentimente ai tu fata de el..Si vom vedea ce va urma dupa :d.