Mulți copii și tineri sunt luați în stăpânire de diavolul și ei nu își dau seama. Ei fac voia celui rău când fac rău semenilor lor. Continuând așa, ei vor ajunge agenții umani ai diavolului cu deplină putere spre pierzarea lor veșnică. Ei vor trăi pe pământ la fel ca demonii care nu doar că nu vor fi de niciun folos societății chiar și dacă vor ajunge în funcții de conducere (ceea ce va fi și mai rău), ba încă ei vor fi pentru tot restul vieții drojdia societății acesteia și la final vor avea soarta diavolului și a îngerilor lui. Omul nu are cum să facă rău și să scape nepedepsit. Este cu neputința acest lucru. Pentru că dacă Dumnezeu pedepsește pe cel bun pentru ca să fie mântuit, cu cât mai mult pedepsește El pe cei nelegiuiți.
Copii și tinerii care fac răul nu sunt niște ființe nevinovate. De la 5 ani în sus și chiar mai devreme pentru unii, ei sunt responsabili în totul pentru binele sau răul care îl vor face.
Niciun om nu are nicio scuză. Oamenii lui Hitler care au făcut răul toți au fost condamnați, gătiți vinovați și executați. Ei n-au avut nicio scuză. Tot așa niciun om nu are scuză înaintea scaunului de judecată al lui Dumnezeu, în fața căruia vom sta.
Asta trebuie să învețe tinerii la școală.
Și niciodată nu trebuie să privim la oameni, mai ales la aceia care n-au niciun respect față de oameni sau de Dumnezeu. Toți copii care au practicat bullyingul în școală vor fi pedepsiți de Dumnezeu exact în ziua fericirii lor.
Orice om violent, fie copil, tânăr, adult sau vârstnic, este negreșit un fiu al diavolului. Noi nu trebuie să avem relații cu astfel de oameni.
"Mi se spunea că am probleme din cauza asta."
Din care cauză? Că nu chiuleai?
La mine in școală, pentru nota 8, 5 trebuia să știi să te exprimi.
În orice caz, se iau de tine pentru că te văd drept țintă.
Lucrează la tine, la stima de sine. Vezi ce anume poți îmbunătăți.
Ai să vezi că nici măcar nu te vei mai simți atins de atacurile unora. Le poți chiar întoarce vorba, astfel încât să-i usture și să nu îndrăznească a doua oară.
Bombardierii se iau de tine pentru că ești "slab de înger" și o țintă ușoară.
Adică de fiecare dată când își vor putea descărca frustrările,o vor face pe tine pentru că tu nu ii ataci înapoi și, totodată, slabe șanse să spui unui profesor pentru că te pui rău și cu ceilalți.
Cât despre perioada scolii, la fel, bombardierii au văzut că nu doresc sa mă integrez in grupul lor și nici nu le răspund la atacuri, m-au lăsat în pace
Daca tu erai printre ultimii, eu eram printre primii și asta îi cam punea în dificultate din perspectiva comparațiilor și mai știu eu
Nu e vina mea că îmi fac treaba, totuși
Bun venit în lumea mea.
Eu pentru că am fost tăcută, am trecut prin Bullying toată generala. Pe la liceu s-au mai calmat apele, că eram doar fete, fiind liceu pedagogic și mna, o fost ceva mai ok, dar în generală, a fost chin. Bătăi și umilințe zilnice din partea băieților, doar pentru că eu eram fată liniștită ce-mi vedeam de viața mea. Deci da, din păcate, asta este viața, oamenii liniștiți mereu vor avea probleme din cauza oamenilor agitați și cu comportamente de dive.
Putini inteleg ca realitatea fiecaruia este diferita, imi pare rau de copilaria ta
Pai se iau de tine pentru ca te comporti ca un lache si nu ai un caracter puternic, daca erai puternic si erai barbat cu adevarat(chiar daca erai copil), nu le permiteai si ii disciplinai imediat... dar probabil ca erai si te comportai ca un ciudat si de aia se luau de tine... poti sa fii si primul, si ultimul, asta nu inseamna ca trebuie sa fii un tocilar ciudat pentru ca nu iti foloseste la nimic.