| Micutu23 a întrebat:

Vreau sa ma insor. E vreo fata care e dispusa sa faca acest pas dupa un anumit timp petrecut impreuna(de acomodare )?

Răspuns Câştigător
34 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca tot sunt atatea fete si nu mai e valabil postul ma ofer eu sa fiu nasa(incepe sa imi placa treaba astahee hee). Il aduc si pe Stef sa fie baiatu` cu bradu`. Noi o sa dam fara numar cu alocatia.Nu va suparati.Fiecare dupa posibilitatibig grin

| EUSIATIT a răspuns:

Sigur a fost o gluma nu? dar o sa te contrazic [Nu toti userii sunt sub 18 ani ] ai gresit. dac ai face o clasificare te asigur ca multi sunt parinti si ff multi sunt chiar ff bine pregatiti intelectual [iti pot da exemple [ sunt profesori sunt juristi ]si multe alte categorii profesionale. iti dau si nume daca vrei, ok o zi bine

Janina
| Janina a răspuns:

Pe rand, p rand fetelor...nu toate odata.

| danielagoldica a răspuns:

Este una dar e chioara si cocosata! Ce zici te bagi?

| Nicoleta a răspuns:

Tu pana aum ai primit abia 15 raspunsuri.cu al meu 16.Cum poti sa zici ca majoritatea au sub 18 ani?

| Romancutza a răspuns:

Frate, da seceta pamantul la cat esti de inteligent.Cum poti sa ceri asa ceva pe acest sit, inteleg ca esti disperat.Auzi da nu te-ai gandit sa pui anunturi in ziare?

| Orannginna a răspuns:

Tu...glumesti nu?

| Georgiana2905 a răspuns:

Nu asa se face,.,. nu asa de fortat

| Micutu23 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Cu unele sunt in totalitate de acord cu altele mai putin sau chiar deloc. Nu eu am gresit site-ul ci voi a-ti gresit intrebarea. Cat despre adevaratul motiv al intrebarii, este sa dovedesc grupului meu de prieteni ca majoritatea userilor au varsta sub 18 ani, si ca "TPU" e un fenomen ca si Hi5 sau alte site-uri de gen.

Nu judec pe nimeni, nici site-ul nici userii, am vrut sa demonstrez ceva. O intrebare banala ce poate provoca.
Va multumesc inca odata pentru raspunsuri.

Daca cei din staff considera ca am gresit cu ceva, fata de site sau userii. Imi asum orice responsabilitate.

| Micutu23 explică:

OK. Se pare ca aici tot ce spun se intoarce impotriva mea, sub orice forma. Am incercat sa-mi exprim punctul de vedere sub alt mod. Am mai spus-o si o repet. Intrebarea a fost pusa doar pentru a-mi sustine punctul meu de vedere si afirmatiile facute despre "TPU" in fata grupului meu de prieteni. Care asemenea voua, sustin ca eu sunt "Toma necredinciosul", in materie de site-uri de acest gen. Cand am spus ca majoritatea useriilor sunt sub 18 ani m-am referit la intreaga comunitate TPU nu doar la o categorie anume. Ca la inregistrare pe site nu esti intrebat pentru ce anume categorie obtezi ca sa activezi.
Sunt de acord cei care au spus ca aici gasesti si oameni de treaba, dar cand ai o majoritate care da cu tine de toti pereti, pentru simplul motiv ca ai pus o intrebare cu care ei nu sunt obisnuiti, nu imi pot creea alta imagine.
Nu vreau sa creez conflicte, nu vreau sa fiu tras la raspundere pentru ca am generat un razboi al afirmatiilor. Vreau doar sa fiu inteles si aici despre ce a fost vorba.

Daca am deranjat pe cineva, oficial IMI CER SCUZE.

Pe final v-as fi recunoscator daca se poate sa incheiem cu acest subiect. Deja lucrurile tind sa mearga catre o zona nefavorabila nici mie nici voua.

Va multumesc pentru raspunsuri, si pentru timpul acordat, acestei intrebari.

| Cretzule a răspuns:

Doamne...nu poti sa iti gasesti una singur?

| mihaelabr a răspuns:

? laughing laughing wow
nu stiam ca e si site de matrimoniale laughing

| Criss1105 a răspuns:

Aici nu cred ca este site de matrimoniale. Incearca in alta parte.

| AlyNkO a răspuns:

Mai nou ne insuram pe TPU! Doar traim in Romania!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id meu biby_bby Bianca ma numesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu asa te`nsori in Romania, ci asa:"Buna fetelor! Am 67 de ani, am o vila in Pipera, 2 apartamente de lux in centru` capitalei, o casa de vacanta in Valea Prahoveithinking, si o un apartament de lux la mare, cu privire spre rasarit. A trecut timpul si toata viata am facut doar bani, acum as dori pe cineva alaturi de mine, care sa mi`i cheltui. Merci!" iar daca nu dispui de toate acestea, te faci placut si iubit:d si vei gasi fata ideala fara sa o cauti pe diferite site`uri.

Multa bafta, "micutule"! Sa fi iubit`!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate du-te pe HI5, ala-i site de matrimoniale, pe TPU nu se fac nunti, aici se intreaba unde se face nunta, la ce biserica, cum il va chema pe copil, chestii de genu` rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Waaaaaaaaaaaa, userii sub 18 ani ii gasesti la Dragoste`n`sex, aici la Familie`n`Relatii, suntem noi astia trecuti de 18.

Hai noroc si voie buna`!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ai face o mare greseala. Te rog gandeste-te la ceva mai frumos.

| bebixocolorat a răspuns:

Casa, masina, bani ai? Daca nu inseamna ca nu esti bun de insurat

| Dincu_Georgel_1974 a răspuns:

Vrea.sa.imi.gasesc.o.sotiie

Great.sa.gasesc.o.femeie.sa.ma.casatoresc.acum

Sincerely.mam.hotarat.sa.ma.insor..gasesc.o. vendor.o.fata.sa.ma.accepte.asa.cum.sant

Eu.am.tot.ce.imi.trebuie.imi.lipseste.o.femeie.sa.ma.insor.gasesc.pe.aici.va.astept

| Gyuly_Gyulyano_1995 a răspuns:

Vreau sa ma insor. E vreo fata care e dispusa sa faca acest pas dupa un anumit timp petrecut impreuna(de acomodare )?

| Gyuly_Gyulyano_1995 a răspuns:

Buna seara ma numesc Gyulyan vreau sa ma insor E vreo fata dispusa sa faca acest pas. dupatimp petrecut impreuna

| Eu_Alexandru_1993 a răspuns:

Buna asi dori si eau o fata seriosa sa ma insor

| Stroia_Boby_1979 a răspuns:

Buna cu respect fetelor care vreți o sincera relație boby

| George_Armany_1985 a răspuns:

Buna vreo fata singura?

Întrebări similare