| DizzyRawrr a întrebat:

Am o problema mai..ciudata. Deci, un baiat e obsedat de prietena mea cea mai buna..Si prietena mea, i`a spus ca are prieten, dar nici asa nu a lasat-o in pace. Dar, a spus ca daca ii arata mai multe poze cu prietenul ei, sau facebooku`l lui, o va lasa in pace, si noi chiar vrem sa o lase in pace, deci va rooog, dati`mi niste linkuri, sau poze cu acelasi baiat..si daca se poate, sa fie si dragut, macar putin laughing). Si va roog, nu imi tine`ti lectii cum ca ar trebui sa ne maturizam, si sa lasam astea deoparte, pentru ca am mai auzit-o straight face.

Funda la cele mai multe poze big grin

[ scuzati` categoria tongue ]

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
1 răspuns:
| Blackobsession a răspuns:

Uite eu cred ca cel mai bine ar fi sa il ignore total pe tip! daca ii joaca jocul o va cauta tot mai mult! acum sa fim seriosii de ce ar cauta tipu neaparat sa vada pozele cu prietenul fetei? in cel mai rau caz ii poate spune ca va da de probleme daca nu o lasa in pace!