anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=ib7OukDTuI4&feature=plcp
voi aveti catei? Ce nume le-ati pus?

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
Răspuns Câştigător
| Addie67 a răspuns:

Buna,Nu am dar as fii vrut sa am, in schimb acum am o surioara de un an separe ca in loc de catel dumnezeu a vrut sa mai am o surioara.Mi-as fii dorit mult un caine, numele ii lasi pune tomy:X

Sa ai un weekend placut:*

3 răspunsuri:
| TheMarius a răspuns:

1) Da.
2) Lego.

| mamatt a răspuns:

Eu am un caine foarte dragut. Il cheama Rocky e ciobanesc german si are 3 anisori :X

| Chαяtreux a răspuns (pentru mamatt):

Ce dragut! Am avut si eu unul Rockey, primit de la cineva care trebuia sa plece din tara, insa nu l-am putut tine pentru ca era batran si intrase in greva foamei pentru ca nu mai era cu stapanul lui, si a trebui sa il duc inapoi. I don't want to see
Asa ca mi-am cumparat propriul meu catelus mic, sa-l cresc si acum uite cat este de mare laughing
Cea micuta este noua in familie big grin