| Preda_Melania_1967 a întrebat:

In urma cu un an, mai exact in oct 2016 pentru ca aveam nevoie sa descarc ceva materiale de pe scribd, am facut un abonament pe un an pentru ca parea avantajos ca pret. Pe langa faptul ca se pare ca am inteles gresit pretul (8.99 usd) abonamentul si de fapt era 8.99 usd pe luna timp de 1 an... de atunci in fiecare luna platesc c/val acestor 8.99 usd si desi mi-am dezactivat contul de pe scribd, (doar, doar se reziliaza si contractul), imi e tare frica sa nu imi ia bani in continuare caci nu am gasit nicaieri ceva care sa-mi spuna ca abonamentul va inceta dupa acest fatidic an. Mie teama sa nu se reinnoiasca cumva. Stie cineva cum pot vedea daca am scapat definitiv de acest abonament? sau ce pot sa fac? Multumesc mult.

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Suna la operatorul tau de internet, sau cel de telefonie, depinde unde plateai acel abonament, si ii spui situatia, si el iti va spune daca e dezactivat, iar daca nu, il va dezactiva chiar el. Eu asa am patit din greseala pe Vodafone, am facut fara sa fiu atent un abonament la un anumit site, cu plata pe telefon, si dupa cateva luni, m-am trezit cu o factura destul de grasa la telefon. Am sunat la ei sa vad ce se intampla, si operatorul mi-a zis de acel abonament (eu nici nu stiam de el, mi-am adus aminte mai tirziu de greseala), si a si rezolvat problema dezactivindu-l. Treaba de cinci minute happy.

| TrustMeIKnow a răspuns:

Am un prieten care la fel a facut abonament la scribd dar doar pe o luna..asa a crezut el, a incercat sa dezactiveze abonamentul dar tot extragea bani din cont odata la 1 luna. Ce a facut el, s-a dus la banca unde avea si acestia blocau acel cont. Tu poti sa te duci la operatorul tau si sa le spui problema poate o sa o remedieze ei.

| LittleBugsBunny a răspuns:

Trimite un e-mail celor de la scribd, probabil ti-au trimis ei un mail sa iti confirme ca abonamentul/plata a fost facuta cand ai inceput chestia asta si incearca sa le explici situatia