| floranceexotique a întrebat:

Nu am stiu unde sa imi postez blogul pentru a fi vizualizat de persoane carora le place viata, dragostea, poemele si cuvinte scrise de ganduri frumoase. il pot posta aici?laughinglol mi-ar face placere sa l vizualizati si sa ascult pareri. Este un inceput pentru mine in ceea ce fac si este un adevarat hobby. va pup thxx

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
5 răspunsuri:
| ygr3ku a răspuns:

Incearca. Daca nu reusesti, lasa-mi mesaj privat. Pup si eu tongue

| Serye a răspuns:

Da un link cu adresa blogului tau. Poate facem putina reclama, daca este OKwinking

| Wøodenpints a răspuns:

Bănuiesc că-i ăla de la profilul tău.
O vizualizare ți-am făcut-o eu, dar nu cred că o meriți.
Ai un blog la fel ca celelalte 9038657934 de genul. Poezii scrise prost (învață puțin despre ce-i prozodia și cum s-o respecți) care de fapt nu spun nimic. Exact același căcat ca pe restul blogurilor a căror proprietari se cred scriitori.
Nimic concret, exces de metafore clișeice, tendința de a părea profund și dorința de a atinge o coardă sensibilă care de fapt se zbate în sub-mediocritate.

Dar ca să fie tacâmul complet și să te mulezi și mai bine în portretul "scriitoarelor" de teapa ta, te rog sa-mi spui banala replică "ești tu prea prost și prea incult ca să îmi înțelegi mie poeziile și arta în general".

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

N-am ce zice. E atat de plictisitor ca n-am cuvinte.

| Classy a răspuns:

Da,il poti lasa.Bafta cu blogul.