Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 16 Iulie 2025 sunt:
Seria,,The Hobbit",se petrece inainte sau dupa seria,, Stapanul Inelelor"(ca poveste)? Funda :D.
Vreau un film de dragoste drăăăăguuuuuțțțț, gen LOL, trei metri deasupra cerului. Dau fundă!
Vreau un film de dragoste drăăăăguțțțț, gen LOL, trei mei deasupra cerului.
Scuzati limbajul, dar CAND NAIBA APARE NARUTO SHIPPUDEN EP 344? trebuia sa apara joi pe 27 decembrie si no aparut... stie cineva dc si cand apare?
Salutare, aveti idee unde pot vedea integral emisiunea 'magic show' de azi-noapte de pe protv? (in afara de voyo.ro) FUNDA!
Vreau sa vad un film ceva povestit ca sa spun asa, nu cu arme droguri, si pistoale care nu raman fara gloante, vreau cea frumos si interesant!
Unde pot vedea ThemHobbitmThe Desolation Of Smaug online dar sa fie in HD REPET IN HD Funda multumesc
Sunt un fan naruto dar daca se intoarce Sasuke va fi impreuna cu Sakura
Hei TPU stiti un joc de genu evadare din inchisoare facand un tunel? raspunsuri va rog!
Ce filme in care joaca Kristen Stewart (in afara de Twilight :D ) stiti? Dau fundita. :3
Am auzit ca o sa dea,, Titanic" dar va mai da un film la fel ca el
Ati vazut Frozen (Regatul de gheata)? Pareri :*
As vrea sa imi ziceti un anime asemanator cu Inu x Boku SS si Kamisama Hajimemashita...Dau funda animeului care imi place mai tare >_<. Multumesc!
Cine imi spune si mie niste filme cu adolescenti cu categoria dragoste, ceva de genu : sex drive. P.S dau Funda!
Care ma poate ajuta cu niste nume de filme horror de iarna ..gen(FROZEN). MS.
Niste seriale bune cu adolescenti? Gen: The vampire diaries sau Pretty little liars. Mersi!
Imi puteti da va rog niste filme de groaza! dau funda.
Ma ajuta cineva cu niste filme in care un grup de oameni ii ales si cate un membru ii pus sa isi faca lui ceva sau altuia pentru a supravietui...gen saw, would you rather, panic button.dau funda pentru...? (mai mult)
Cine imi da nume de pagini originale? P.S.-vreau sa fie foarte originale Dau funda :)
Va rog cine poate sa-mi spuna un site in care sa pot viziona serialul Rules of engagement gratis:P?
Un film bun de vazut la ora asta? O comedie poate? :)
imi puteti spune si mie niste filme tari gen Never Black down unu doi sau trei sau Green Street Hooligans l fel unu doi sau trei daca stiti va rog lasati comm dau funda la cel mai tare film
Cum se numeste filmul acela in care unii oameni scapa de moarte, dar mor in niste situatii amuzante? (comedie) Multumesc anticipat!
Dati-mi si mie filme frumoase si reusite de fantezie si aventura sau de groaza.Sa merite sa ma uit! Multumesc!
Ce filme de dragoste cu adolescenti stiti? Dau fundita. :3
Cand o sa fie reluare la serialul difuzat aseara la 19:45 pe diney chanel ( Mako Mermaids)
Ce filme horror recomandati? Dar sa nu fie 100% de groaza, totusi...
Vreau si eu niste filme de vazut...
S-a uitat cineva la serialul Prison Break? E bun?
Hey imi puteti recomanda cateva filme de dragoste.(celui mai bun raspuns dau FUNDA!)
La multi ani TPU! Vreau sa imi recomandati niste filme foarte amuzante, dar amuzante sa numai pot de ris. Cele mai amuzante filme primesc funda!
Salut,dau funda,dati-mi si mie o lista de filme si seriale despre zeii din Grecia, despre Atlantida si ceva de genul super eroi(care au superputeri)merci anticipat.
Ce seriale interesante ştiţi? Am văzut The Vampire Diaries, The Pretty Little Liars, Ravenswood, The Secret Circle şi cam atât. Am mai încercat să mă uit la Gossip Girls, dar mă plictiseşte....? (mai mult)
Filmul se7en e bun? merita?
Buna este adevarat ca martina stoessel este polot de curse profesionist?
Imi dati va rog un anime care sa contina genurile Ecchi si School? (Nu imi pasa ce alte genuri mai are, dar sa le aiba pe astea doua). Dati si o scurta descriere va rog. Funda! (P.S.: Daca se poate,...? (mai mult)
Hey, cine stie cum le cheama in realitate pe Lyla, Sirena si Nixie? Din Mako mermaids. Funda
Buna stie cineva numele intreg a lui alex ruso din magicienii din waverly place
Care este numele adevarat a lui medi din wolf blood
Spunet-imi niste filme sau desene animate foarte interesante
Un anime care sa contina genurile Ecchi si School? (Nu imi pasa ce alte genuri mai are, dar sa le aiba pe astea doua). Dati si o scurta descriere va rog. Funda! :) (P.S.: Daca se poate, cu o grafica...? (mai mult)
Heii TPU! As vrea si eu niste filme de comedie cu adolescenti!
As dori sa aflu cum o cheama pe lara din violetta 2. Vreau numele real. Va rog mult...
Salut, TPU! Ieri seara pe la 6 (parca), era pe HBO un film interesant cu un batiat si un tigrau care erau pe o barca in mijlocul oceanului si incercau sa supravietuiasca. Pana la urma curentii oaceanului...? (mai mult)
Cine este fata aceea roscata din wolf blood sezonul 2? Wolf blood nu se mai continua decat 2 sezoane?
Cand apare filmul Wrong Turn 6
cine stie sau a privit emisiunea comanda la mine imi pote spune daca mai merge si daca da la ce ora?
Buna TPU stie cineva niste seriale, emisiuni ceva care sa aiba legatura cu fenomene paranormale? Eu am cablu nu antena:) Vreau un raspuns sincer si cei care isi bat joc le dau ignore.Ms si dau fundita...? (mai mult)
Spuneți-mi și mie niște super comedii cu excepția Grown Up 1 n' 2 si American Pie 4 n' 5.
Salut,nu stiu daca ati vazut toti la televizor pe disnep channel aseara pe la 19:45 a dat mako mermaids episod 1 ar trebui sa fie si astazi nu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GamingSoloInRetea întreabă:
zZeNkYy06 întreabă:
ALEXICAmarketing întreabă:
timotei08 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?