anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A vizionat cineva documentarul "Leaving Neverland" în care 2 bărbați dezvăluie cum au fost manipulați de către Michael Jackson pentru a întreține relații intime cu el?
Pentru cine a vizionat: credeți în mărturiile celor 2?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

50% - 50%

De ce?

Cateva motive

1. Daca esti celebru ( esti automat si bogat, se presupune )
Concluzia: unii vad un profit
( se intelege de la sine )

2. Daca esti celebru esti fie foarte iubit ( cei care te iubesc / simpatizeaza se numesc fani, fanii pot fi de mai multe feluri : normali sau STAN ( recomand melodia lui Eminem ca referinta), aka obsessed

sau antifani ( uneori cred ca nu e o limita clara intre obsedati si antifani )

( dar sper ca intelegi de la sine concluzia )

3. Artistul / vedeta / celebritatea e la randul sau un... simplu OM ( si pe multi obsedati ii socheaza acest adevar!) adica, in spatele cortinei, la sfarsit de show si aceea persoana mananca, bea apa, utilizeaza wc-ul, are o viata de familie etc etc etc

Concluzia: persoana - artist, in spatele cortinei ( cand e departe de ochii publicului ), poate fi echivalentul personajului din fata camerei, poate avea o personalitate la superlativ fata de ceea ce ne prezinta in fata camerei ( Mai rar ) sau poate fi reversul a tot ceea ce prezinta in fata unei camere, pentru audienta ).

( Jocker )

Deci cum se poate determina ADEVARUL ABSOLUT, in aceste circumstante? Adica cand la mijloc e vorba de BANI nelimitati, faima ( dar & obsession & ura extrema )?

Personal, nu potspune cine are dreptate si cine nu ( de aici procentele 50 - 50 ), sigur stiu ( data as fi parinte ), nu mi-as lasa copilul cu niciun ' Michael Jackson ', indiferent de circumstante!

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu cred! Omul ala nu a fost normal toata viata lui. Stiu! Nu-i vina lui ci a naturii si a faptului cum a fost crescut, educat, dar asta este adevarul. Comportamentul lui nu a fost al unui om cu toate tiglele pe casa. In contrabalans i-a dat Dumnezeu voce deosebita.

| sierra1 a răspuns:

Nu iese fum fără foc

https://www.mediafax.ro/......e-18591945

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Mie nu mi-a plăcut niciodată Mj, poate că îi apreciez o melodie/două, dar sunt sigură că avea milioane de fani in lume, care l-au iubit.
Iar datorită celebritatii de care se bucura, pur si simplu, mă indoiesc că ar fi recurs la manipulare pentru a intretina relatii sexuale cu cineva. Mai degrabă, invers. Putea avea tot ce isi dorea...
Altii da, probabil ca l-au manipulat si santajat, pentru a-i murdări numele.
Iar după moartea cuiva, e greu de convins un adevăr, fara dovezi, mai ales cand mortul nu se mai poate apăra. happy

| AliGab a răspuns:

Nu am vazut filmul, dar nici nu cred in asemenea marturii

| Gigi777 a răspuns:

Astia voiau sa-i strice viata lui Michael Jackson, au adus acuzatii pentru ca era prea popular, faimos, prea bun, filantropic, ajuta copiii cu dizabilitati, deci invidia, rasismul, parerea mea. Dar nu se stie daca sunt adevarate sau nu, lumea zice ce vrea despre oameni. Actorul din Singur Acasa, Kevin, Macaulay Culkin, zicea ca nu au existat asemenea relatii intime. Desigur aceste acuzatii l-au stresat mult pe MJ, si au adus chiar la decesul acestuia.