| TudorRebecca a întrebat:

Bună!
Am văzut toate episoadele din Naruto și am sărit peste filme. Am trecut la Naruto Shippuden. După ce termin Naruto Shippuden, e un film special sau sunt mai multe care ar trebuiesc văzute? A fost ceva important în filmele de la Naruto?(Cel simplu )Trebuie să văd un film sau mai multe în timpul lui Naruto Shippuden? Am căutat pe google și nu prea am găsit. Are legătură cu anime-ul filmele sau nu? Are rost să le mai văd? Am văzut că sunt multe. Aș vrea vă rog să-mi răspundă cineva care s-a uitat la acest anime și știe despre ce vorbește. Cineva care are mai multă experiență în anime. Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| AlinMrs a răspuns:

Eu zic sa te uiti la toate, sunt vreo 8 din cate imi aduc aminte. Si sunt foarte impresionante. De obicei ma uitam pe Animekage sau ceva de genu.

| TudorRebecca explică (pentru AlinMrs):

Eu am întrebat altceva. Nu mă mai uit pe animekage că a luat-o razna site-ul. Aș vrea răspunsuri la ce am întrebat.Totuși mulțumesc!

| AlinMrs a răspuns (pentru TudorRebecca):

Pai si ti-am raspuns, sunt vreo 8 filme de toate si iti recomand sa te uiti la toate incepand cu primul. Povestea se oarecum leaga intre ele.

| TudorRebecca explică (pentru AlinMrs):

Nu, nu ai făcut-o. Am scdis mai multe întrebări și nu mi-ai răspuns cu exactitate. Majoritatea nu au legătură și sunt de "umplutură". Însă nu știam dacă erau toate. Acum nu mai am nevoie, pentru că am găsit în sfârșit un site cu acceași întrebare ca a mea și un răspuns. Nu sunt necesare, însă există 2 excepții. The Last : Naruto the movie și Boruto:Naruto the movie. Mulțumesc totuși că ai încercat să mă ajuți:-)