anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! As aprecia daca m-ati ajuta in urmatoarea chestiune: M-ar interesa inregistrarea emisiunii Vineri Seara ne distram, de pe Pro Tv, din data de 19 ianuarie 2001, producator Florin Calinescu. Aceasta inregistrare este de o mare valoare sentimentala pentru una dintre persoanele apropriate mie. Daca nu se gaseste inregistrarea cu toata emisiunea din seara respectiva as vrea, daca este posibil, cel putin partea in care apare dansul Ansamblului Primavera, "Fantezie coregrafica", instructor Angela Melcescu. Mentionez ca am cautat inregistrarea peste tot pe internet si chiar am trimis si e-mail celor de la Pro tv, insa nu mi-au raspuns. Exista cineva care sa aiba aceasta inregistrare sau care sa-mi spuna cum as putea sa incerc sa fac rost de ea? Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Doar din arhiva Pro TV sau din ceea personala a participantilor emisiunii poti obtine o copie.
Suna la secretariatul postului si intereseaza-te.

2 răspunsuri:
| Popa482 a răspuns:

Nu prea cred că puteți face rost de înregistrare de la niște oameni având în vedere faptul că în anul 2001 nu prea existau echipamente pentru așa ceva, însă consider că cei de la Pro Tv sunt în măsură să vă ofere înregistrarea pe care, cel mai probabil, o au în arhivă.

| anonim_4396 explică (pentru Popa482):

Stiu ca cel mai probabil o au in arhiva, dar cred ca cel mai probabil ma ignora. Le-am trims email in urma cu 11 zile si nu mi-au raspuns. O sa incerc sa sun si daca nu vor atunci asta e. In 2001 majoritatea oamenilor aveau aparate video cu casete, deci posibilitatea de a inregistra ceva de la televizor exista. Faptul ca probabilitatea sa fi inregistrat cineva fix ce caut eu e aproape nula e alta treaba.