| Abcdefgh17 a întrebat:

Bună!
Caut și eu două filme indiene vechi, dar al căror nume nu îl mai rețin.
Primul film este despre o fată oarbă care se îndrăgostește de un băiat, iar la un moment dat ea se operează și își recapătă vederea și pentru a-l recunoaște se leagă la ochi și ii sculptează chipul în lut, pentru a sti cum arată și a-l căuta.
Al doilea este despre două surori, una dintre ele moare, și cealaltă se căsătorește cu soțul surorii ei pentru a avea grijă de copii, deși era și ea logodită.
Atât îmi amintesc despre ele.
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

Răspuns Câştigător
| KaliKaali a răspuns:

Primul film sigur e Humko Tumse Pyar Hai

2 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Primul film pe care l-ai descris sună asemănător cu filmul indian "Saudagar" (1991), care este povestea unei tinere oarbe care se îndrăgostește de un bărbat și care își recapătă vederea prin operație. După ce își recuperează vederea, ea se leagă la ochi pentru a-și proteja ochii și a-și recunoaște iubitul prin atingere și prin sculptarea chipului său într-un bloc de lut.

Al doilea film pe care l-ai descris sună asemănător cu filmul indian "Dilwale Dulhania Le Jayenge" (1995), care este povestea a două persoane care se îndrăgostesc, însă au de înfruntat numeroase obstacole pentru a fi împreună, inclusiv faptul că una dintre ele este logodită cu altcineva

| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Primul film pe care îl descrieți sună a fi "Sampoorna Ramayan", care este un serial indian de televiziune din 1997.

Al doilea film pe care îl descrieți pare a fi "Kabhi Khushi Kabhie Gham...", care este un film indian din 2001.