| Zary a întrebat:

Buna, îmi poate trimite cineva toate episoadele de la next top model sezonul 1 și 2, pe YouTube nu pot fi toate accesate.

3 răspunsuri:
| varsanofie a răspuns:

Buna, episoadele le poti descarca folosind Youtube dowloader, poti scrie pe google: YouTube video downloader, alegi o pagina, mie imi apare https://en.savefrom.net/1-youtube-video-downloader-371/ ca prim referal in cautare.
intri apoi pe Youtube, cauta serialul, gen ( Next Top Model by Catalin Botezatu - Sezonul 1 / Episodul 2 ) https://www.youtube.com/watch?v=0nClQ8mA6Uo copiesi linkul de pe Youtube apoi il pui pe pagina de descarcare, alegi format mp4 pentru video apoi salvesi pe pc. daca intampini dificultati lasa-mi un mesaj. sper sa iti fie de folos.
varianta 2. folosind un proxy sau mai simplu https://www.youtubeunblocked.live/servers - deblocheasa accesul la Youtube. metoda e simpla, cauti pe Youtube serialul, copiesi linkul apoi il pui in pagina de mai sus. astept intrebari. o si frumoasa! have phun!

| Zary explică (pentru varsanofie):

Mulțumesc pentru răspuns! Problema e ca unele videoclipuri sunt blocate, când dau pe YouTube scrie ca este blocată redarea. De aceea am întrebat dacă îmi poate trimite cineva, daca ai o metoda cum sa le pot descărca ele fiind încă blocate pe YouTube, te rog da mi un răspuns!

| varsanofie a răspuns (pentru Zary):

Buna, pentru a putea reda videoclipuri care apar ca fiind blocate, poti folosi linkul urmator: https://www.youtubeunblocked.live/servers.
Copiesi linkul din Youtube si il pui acolo, apesi GO si ar trebui sa mearga.
O alternativa este de a le descarca, poti folosi pagina aceasta:
https://en.savefrom.net/1-youtube-video-downloader-371/
metoda este simpla, copiesi linkul de Youtube, apoi pui in linkul de mai sus, apesi Download, selectesi mp4 pentru formatul video apoi apesi iar Download. Sper sa iti fie de folos. daca ai intrebari sa-mi spui.