| loveswimming a întrebat:

Stiu ca la unii dintre voi chiar va place de Nini, dar totusi nu vi se pare ca e urata. Selina e rea, dar macar e frumoasa si in realitate nu e rea. Deci cine e mai castigata una urata sau una frumoasa?

Răspuns Câştigător
| zaya_8289 a răspuns:

Da pai...nini in realitate nu e asa urata, poarta haine mult mai frumoase dar in desen...e altceva dar si tu ai zis ceva adevarat:celina nu e rea in realitate.Lume! are dreptate! e un personaj rau, dar ganditi-va, daca celina n-ar fi existat in serial, acum voi nati fi tot pus intrebarea : " de ce nu se mai difuzeaza nini"fiindca nu var fi placut aasa mult serialul! ganditi-va cum ar fi sa se intample doar lucruri frumoase? Insa totusi niici nini nu e urata! Pa!

5 răspunsuri:
| rebela2011 a răspuns:

Eu zic ca Selina e mai castigata deoarece pana la finalul filmului cred ca se va face si ea una buna si Nini e si mincinoasa si urata

| BlugiStramti a răspuns:

Selena e mai frumoasa ca nini...dar si ea(nini)

| Dedeutza2o1o a răspuns:

Ai dreptate nu e cine stie ce frumusete... Da o mai da la Tv?

| Cucubauuuu a răspuns:

Chair mai pus in dificultate cu acesta intrebarelaughingDe fapt Nini e frumoasa in realitate(sau cel putin mai frumoasa)Celina.nu stiu mi se pare putin ciudatica cateodata.
Oricum nu stiu cine e mai castigata da stiu ca lui Thomas ii place de Ninihappy

| alexandra_4787 a răspuns:

Nini este frumoasa in felul ei iar celina la fel dar frumusetea nu dureaza mult si binele e mai important deci nini e mai buna