anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, ador la nebunie filmul „Twilight". Am vazut toate partile, si acum astept „The Twilight saga Breaking dawn". Si voiam sa va intreb de cine v-a placut mai mult? De Edward sau de Jacob? Eu, sincera sa fiu, il ador pe Edward.Cred ca il ador pe el, pentru ca o simpatizez si pe Bella. Si imi place cum le sta impreuna. Dar in „...New Moon", mi-a fost extrem de mila de biata Bella, atunci cand Edward a plecat. Si pe la jumatatea filmului, ma enerva tare Jacob atunci cand incerca sa o sarute pe ea(Bella). Iar la final, m-a emotionat mult cand Bella l-a impins pe Edward inauntru ca sa nu-l vada lumea ce e de fapt. Si cand ea i-a spus aluia care voia sa il omoare pe iubitul ei ca mai bine o omoara pe ea, nu stiu de ce, dar m-am emotionat eu. Soooper film. Unul dintre cele mai bune filme de pana acum. Bravo! Si totusi sa revenim la intrebarea mea. De cine v-a placut mai mult? Raspuns sincer! Nu va condamna nimeni daca il alegeti pe Jacob. Dar chiar sunt curioasa. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Diiiiaaaa a răspuns:

Nu inteleg de ce dati raspunsuri asa suparatoare. Mie mi-a placut f f mult filmul si de Edward. E un film foaarte interesant.imi dai i mie FUNDA ca ti-am tinut apararea.

4 răspunsuri:
| Akira a răspuns:

"Ador la nebunie", huh?
Mie mi s-a părut un film ca toate filmele.
Nu mi-a stat mintea numai la el după ce l-am văzut!thinking
Hmm.te-ai apucat să povesteşti filmul.ce dragut love struck
Jacob sau Edward?!
Chiar nu contează atâta timp cât iese ceva acţiune nu mă interesează cu cine rămâne mironosiţa aia.

| Viviannnnnna a răspuns:

Mie nu imi place nici edward, nici jacob.

imi place jasper in eclipsa laughing si o simpatizez si pe Bella dar mai muult pe Alice love struck love struck si mi se pare adorabill ce au facut in eclipsa [jasper si alice laughing ]
cand jasper ii antrena pe toti sa se lupte cu nou-nascutii thinking si si si cand a ajuns sa se lupte cu alice

| andre3a92 a răspuns:

Edward love struck chiar daca jacob are muschi si toate cele,dar edward da personajului viata extraordinar de bine,imi place de el ca actor,nu numai in twilight. unii il critica pentru ca nu le place filmul,dar eu de cand am vazut primul film, saga amurg in 2008, am fost innebunita dupa serie.si l-am vazut km de 50 de ori pe bune:d am citit si cartile.app, cartile au fost muult mai bune decat filmele.saga amurg cred ca a fost cel mai bun din serie, pana acum.asteptam cele 2 parti din breking down.

| BoBoMuSic a răspuns:

Edward pentru ca el merita sa fie cu bella.