Salutare. Sunt foarte multe. Cu drag îți recomand: The Perks of Being a Wallflower, (Jurnalul unui adolescent timid). Sper sa ajute. Bafta
Singurul care poate ieși din iad e chiar el, dar nu pastile! Că sa se poată vindecare nu are nevoie de antidepresive ci de psihoterapie și meditații.
Cât despre filme nu știu.
Antidepresivele sunt singurele care ajuta. Psihoterapia nu are efectivitate asupra tuturor tulburarilor psihice. Iar sprijinul emotional poate fi util, dar nu vindeca depresia.
Iar meditatiile mistice ii pot inrautati boala.
Ceea ce cei care ofera meditatii in grup stiu: o meditatie in grup se poate sfarsi prost.
Am citit și romanul.
M-am gândit foarte bine și la acela.
Este bun de recomandat, asta-i clar.
Mulțumesc foarte mult pentru recomandare anyways!~♡☆
Nu întotdeauna...
Sunt cazuri care au consumat antidepresive și nu au reușit să-și revină.
Ba mai mult decât atât, a devenit chiar și dependenți.
Eu mă refeream în mare parte la un film pentru mine de vizionat, nu chiar și pentru el.
Pastilele nu sunt un viciu. Sunt singura lui sansa sa scape de depresie.
Cu drag Hamilton, sper sa ajute și să ai o seara frumoasa.
Cu tot respectul pentru răspunsurile tale și, total de acord că psihoterapia nu ajuta in cazul tuturor tulburărilor psihice. Din ce ni s-a relatat de către Hamilton vorbim strict de depresie, nu psihoze sau schizofrenie paranoidă. In cazul acesta, îmi permit să te contrazic, dar psihoterapia face minuni. Eu adevărat, uneori e necesar să fii și sub tratament medicamentos antidepresiv, însă psihoterapia de calitate primează in acest context. Sănătate și numai bine.
Da, psihoterapia este foarte bună.
Ai avea un noroc foarte mare să mergi la psihoterapeut cât ești adult și încă ești în căutare de lucru sau ești un elev care a terminat liceul și are șanse bune de a intra la facultate...
Însă, cel mai probabil, și prietenul meu a făcut psihoterapie, însă trebuie să continue să meargă la liceu, mai ales că anul acesta o să fie clasa a XII-a.
Și, deocamdată, din câte observ eu, nu este tocmai rezolvat psihic vorbind.
Mă scuzați să relatez acest lucru...
Însă pastilele nu-l ajută.
Deja a devenit dependent de Xanax.
Mai mult decât atât, se droghează cu el.
Așa cum spunea și colegul @doctorandus mai sus, sa ii fii sprijin și aproape contează enorm. Dar nu va vindeca esență declanșării depresiei. Asta o face psihoterapeutul. In timp, cu pași mai mici sau mai mari. Nu trebuie sa te aștepți la minuni peste noapte, dar îi poți fi alături prietenului tau, aratandu-ti disponibilitatea. Bravo pentru interesul față de prietenul tau. Chapeau!
Este un interes foarte mare.
Sunt o persoană care cred că sunt singura care a observat că el este într-o depresie.
Celorlalți din jur fie nu le pasă, fie nu știu de situația lui.
Și vă mulțumesc foarte mult.
Cu mare drag și plăcere.♡☆
Mulțumesc super mult, Doamne ajută!~♥︎★
jemapelleoskar întreabă: